Defileli yardım balosu

Güncelleme Tarihi:

Defileli yardım balosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 15:49

Alzheimer hastalarına ve hasta yakınlarına hizmet veren Alzheimer Vakfı için ünlü modacı Mehmet Köymen’in tasarımlarının sunulduğu bir yardım balosu gerçekleşti.

Haberin Devamı

2000 yılında kurulan Alzheimer Vakfı’nın geleneksel yardım balosu, Sheraton Otel’de gerçekleşti. Ankaralı yardımseverlerin kurduğu Altın Kalpler isimli grup tarafından organize edilen yardım balosunda ünlü modacı Mehmet Köymen’in 2016 Kış Haute Couture tasarımları, defile ile sunuldu. Defilede Günay Musayeva, Tuğçe Sarıkaya, Ece Pirim, Sibel Tan Arıkan, Chantal Brujin gibi isimler podyuma çıktı. Gecede ayrıca Uğur Batur’un yönettiği bir müzayede de yapıldı. 

AMAÇ ARAŞTIRMA VE DESTEK OLMAK

Balonun ev sahipliğini ise Altın Kalpler grubunun kurucusu Şenay Dağlı ve grup başkanı Mine Tanır Kavasoğlu üstlendi. Gecenin geliri İstanbul Alzheimer Vakfı himayesinde tedavi gören hastalara bağışlandı. Vakıf Başkanı Prof. Dr Engin Eker, vakfın amacının Alzheimer hastalığının erken tanı ve tedavisinde araştırmalar yapmak ve hasta yakınlarına destek olmak olduğunu söyledi. Eker, Türkiye’de 65-70 yaş arası hasta oranının yüzde 7, 85 yaş üstü hasta oranının ise yüzde 47 olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!