Defilede ask

Güncelleme Tarihi:

Defilede ask
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ispanyol manken Esther Canadas'in New York'ta bir ic camasiri defilesinde sergiledigi goruntuler herkesi cok sasirtti. Atesli manken, kendisi gibi manken Mark sevgilisi Vanderloo ile podyumda sergiledigi opusme sahneleri yuzunden cok elestirildi.

Damarlarinda dolasan atesli Ispanyol kani, Esther Canadas'in meslek yasamiyla ozel yasamini birbirine karistirmasina neden oldu. Ispanyol manken, podyumda ic camasiri sergilerken, yuzlerce New York'lu konugun gozleri onunde yakisikli sevgilisiyle dakikalarca opustu. Unlu manken sanki podyumda degil de evinin salonundaymis gibi davraniyordu. Canadas'in sevgilisi Mark Vanderloo da taninmis bir manken. Bu yuzden birbirine asik iki gencin podyumda program nedeniyle ihtirasla opustukleri dusunuldu.

Alisilmadik manzara

Defile sona ermeden, iki mankenin podyumda sergiledikleri manzaranin program nedeniyle olmadigi anlasildi. Mark Vanderloo, uzun bir zamandan beri, sevgilisinden ayriydi. Canadas, ic camasiri defilesi icin New York'a gelince, sevgilisinin ozlemini ceken delikanli hemen defilenin yapildigi salona kostu. Canadas, sevgilisini gorunce, defilede oldugunu unutup manken Vanderloo'nun kollarina atildi. Sevgililer, dakikalarca birbirlerinden kopamadilar. Boylece yeni ic camasiri modellerini gormeye gelenler, iki meslektasin askina da taniklik etmis oldular.

Podyumda ilk opucuk

Defilelerde zaman zaman aksilikler olmasina, mankenlerin podyumda sikintili dakikalar yasamalarina bu gosterilerin tiryakileri aliskindir. Bazen bir mankenin giydigi elbisenin etegi yirtilir. Podyumda goseri yapan manken hastalanabilir. Ama uzun zaman ayri kaldigi sevgilisiyle podyumda bulusan bir mankene hic rastlanmamisti. Ispanyol manken Esther Canadas, boylece bir 'ilk'e de imzasini atti.

New York'taki olayli defileden sonra Paris'te cektirdigi ozel fotograflari, aylik Cosmopolitan Dergisi satin aldi. Ispanya'da sahil kasabasi Alicante'de dunyaya gelen Esther Canadas, defile sirasinda sevgilisini karsisinda gorunce, ona sarilip opusmeye basladi. Esther Canadas camasir defilelerinde yeni urunleri teshir etme gorevini de ustleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!