Defile gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

Defile gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

ÇırağanSarayı'ndaki törenle evlenen Can Sandıkçıoğlu ve Ayça Dinçkök, nikahın ardından beyaz güvercin uçurdular. Mutlulukları gözlerinden okunan Can Sandıkçıoğlu ve Ayça Dinçkök Sandıkçıoğlu, balayında araba ile Avrupa turuna çıkmayı tasarlıyorlar.

Yaptığı güzellik yarışması organizasyonlarıyla tanınan Özcan Sandıkçıoğlu'nun oğlu Can ile Ömer Dinçkök'ün kızı Ayça'nın, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün töreni, bir moda şölenini andırıyordu. Sosyete ve sanat dünyasından yaklaşık üçbin kişinin katıldığı düğünün konukları, birbirleriyle şıklık yarışı yaptılar. Birbirinden güzel ve alımlı hanımların oluşturduğu estetik tabloyu, Milano'dan özel olarak getirilen gelinliğiyle göz dolduran gelin Ayça Sandıkçıoğlu tamamladı.

Kokteyl öncesi kıyılan nikahta damadın şahitliğini dayısı Yahya Kemal Pamir, gelinin şahitliğin de eski İstanbul Valisi Nevzat Ayaz yaptı. Genç çift nikahtan sonra, sarayın bahçeye açılan merdivenlerinden inerek tülden yapılan ve ışıklarla süslenen özel kubbe altında dans etti. Uğuruna inandıkları iki beyaz güvercini uçuran Ayça ve Can Sandıkçıoğlu, kırmızı renkli düğün pastasını da birlikte kestiler.

Düğünün konukları arasında, Sakıp Sabancı, Vitali Hakko, Cem Hakkı, Cavit Çağlar, İstanbul Valisi Rıdvan Yenişen, Caroline-Mustafa Koç, Rahmi Koç, Suna-İnan Kıraç, Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Bedri Baykan, Özlem Kaymaz, Arzum Onan, Didem Uzel, Didem Taslan, Demet Yoruç, Cem Boyner, Hülya Avşar, Esin Maraşlıoğlu ve Meltem Hakarar gibi ünlü simalar da vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!