Dedikodulara inandı katliam yaptı

Güncelleme Tarihi:

Dedikodulara inandı katliam yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2001 01:37

Adanalı dolmuş şoförü, başka erkeklerle birlikte olduğu dedikodusuna inandığı baldızı ile eşini bıçakla delik deşik edip kaçtı.

Adana'da, başka erkeklerle ilişkisi olduğu dedikoduları yüzünden 5 yıllık eşiyle geçimsizlik yaşayan dolmuş şoförü Refik Uygun (26), bir süre önce evi terk eden eşi Sema Uygun'dan (21) boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ancak, aile büyüklerinin araya girmesiyle Uygun çifti tekrar birlikte yaşamaya başladı. Bu arada, Refik Uygun, erkeklerle geç saatlere kadar gezdiğini öne sürdüğü baldızı Göknur Kalay'a da (18) ‘‘Benim evime adımını atma’’ diyerek yasak koydu.

Anne sesleri duydu

Yavuzlar Mahallesi'ndeki evine önceki gece geldiğinde, yüzünü görmek istemediği baldızı Göknur'la karşılaşan Refik Uygun çılgına döndü ve eşiyle tartışmaya başladı. Öfkeli koca, mutfaktan aldığı bıçakla 4 yaşındaki oğlu Hüseyin'in odasında bulunan baldızını, daha sonra da karısını delik deşik edip kaçtı. İki katlı evin zemin katında oturan Refik Uygun'un annesi Gülizar Uygun, gelen sesler üzerine yukarı çıktığında, gelinini ve kız kardeşini kanlar içinde buldu.

Polis kocayı arıyor

Olayın bildirilmesi üzerine gelen polisler, iki kardeşin 10'ar bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Polis, olanlardan habersiz yatağında uyuyan minik Hüseyin'i odadan çıkarıp, babaannesine teslim etti. İki kız kardeşin cenazesi Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, cinayetin ardından kaçan Refik Uygun'un yakalanması için araştırma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!