Dedikoducuların yersiz çabası

Ozan Güven’le ilişkisini noktalayan Yosun Güreli, Ali Sunal’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi: “Ali çok iyi arkadaşım, aramızda aşk yok.”

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun Güreli, iki yıl önce oyuncu Ozan Güven’le aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak herkesin evleneceklerini beklediği sevgililer, ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Güven kısa süre önce Bodrum’da güneş gözlüklü esmer bir kadınla görüntülenmiş, yanındaki kişi Yosun Güreli sanılınca ikilinin barıştığı yönünde haberler yapılmıştı. Yosun Hanım da Güven’le beş ay önce ayrıldıklarını ve o günden bu yana hiç görüşmediklerini söyleyerek haberleri yalanlamıştı.

Limonçello’da eğlendiler

Yosun Güreli’nin adı bir süredir Ozan Güven gibi oyuncu olan Ali Sunal ile anılıyor. Son günlerde sık sık duyduğum bu aşk dedikodusunun kahramanlarını önceki gün Akaretler’deki Limonçello’da gördüm. Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) başkanı Özlem Cankurtaran’la birlikte eğleniyorlardı.
Ertesi gün dedikoduların doğru olup olmadığını öğrenmek için Yosun Güreli’yi aradım. Yosun Hanım, Ali Sunal’la iyi arkadaş olduklarını ve ÇABA Derneği üyeleriyle bir araya gelip eğlendiklerini söyledi ve ilişki iddiası için de “Aramızda aşk yok” dedi.

Haberin Devamı

Formunu yüzmeye borçlu

2010 yılında Burak Uyguner ile nikâh masasına oturan ve bu evlilikten bir çocuğu olan Nil Bentürk, önceki gün Yalıkavak’taki Xuma Beach’te denize girerken görüntülendi. Hamilelikte aldığı kilolardan kısa sürede kurtulduğu gözlenen Bentürk, formunu düzenli olarak her gün yüzmeye borçlu olduğunu söylüyor.

Gönüllü rehber

Hilal Kosif, yeni sevgilisi Javier Piles ve yabancı misafirlerine Bebek’i gezdirdi.
Kosifler Otomotiv’in ortağı Hasan Kosif’in kızı Hilal Kosif, Selhan Aloğlu ile evliliğin eşiğinden dönmüş, daha sonra rallici Can Artam ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu ilişkisi de fazla uzun sürmeyen Hilal Kosif, aradığı mutluluğu Javier Piles’de buldu. Davetlere el ele katılan ve geçtiğimiz ay da Bodrum’da tatil yapan sevgililer, önceki gün Bebek sahilindeydi. Kosif, sevgilisi Javier Piles ve yabancı misafirlerine sahildeki mekânlar hakkında bilgi vererek gönüllü rehberlik yaptı.

Açık havada sinema keyfi

Haberin Devamı

Eğlenceli aktiviteler düzenleyen Ağaoğlu MyClub, şimdi de ‘Açıkhava Sinema Gösterimi’ başlattı. Etkinlik için MyClub açık havuzu büyük bir sinema salonuna dönüştürüldü. Ayhan-Adnan Kılıç, Rose Kar ve Ağaoğlu My Club Spor ve Yaşam Merkezleri Genel Müdürü Serhat Bingül’ün ev sahipliği yaptığı ilk gösterime Ali Ağaoğlu ile sevgilisi Petek Ertüre de katıldı. Kısa süre önce ayrılıp yaz başında yeniden barışan sevgililer, film eşliğinde romantik dakikalar yaşadı.

Koleksiyonlarını gösterdiler

Sıra dışı kıyafetleriyle adından söz ettiren ve bu yüzden “İkoncan” lakabı takılan Eda Taşpınar, üst üste koyduğu bavullarının yanında verdiği bu pozu Instagram’da paylaştı. Uzun süredir Taşpınar’la aşk yaşayan milli sörfçü Bora Kozanoğlu da Instagram’da kazandığı kupalar ve madalyaları sergiledi...

Haberin Devamı

Kaş'ın yeni adresi

Kaş’ta yeni bir konaklama tesisi açıldı. İsviçre ve Fransa’da otel yöneticiliği eğitimi alan Duygu Saylam Canikligil, İsviçre, ABD ve Fransa’da ekonomi okuyan kardeşi Harika Saylam Atat ve Harika Hanım’ın eşi Fuat Atat’ın sahibi olduğu Saylam Suites adlı butik otel, 20 süitten oluşuyor. Otel, Kaş ve marina manzaralı odalarıyla Bodrum ve Çeşme’nin eğlencesinden yorulup dinlenmek isteyenlere huzurlu bir tatil vaat ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları