Dedikoduculara cevap

İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Sinan Dereli, Bilgün Sazak’tan boşandıktan sonra Bettina Machler ile sürpriz bir ilişkiye başlamıştı.

Haberin Devamı

Bir yıldır mutlu bir ilişki yaşayan sevgililer geçtiğimiz ay ayrıldıkları dedikodularıyla gündeme geldi. Sevgililere, geçen hafta sonu Cenk Eren’in sahibi olduğu My Pavyon’da rastladım. Mehmet Dereli’nin sevgilisi Çiğdem Kayalı için organize ettiği 54. doğum günü partisine birlikte katılan sevgililer, dedikoduculara da en güzel cevabı vermiş oldu.

Amerika hatırası

Eda Taşpınar, komşu kapısı yaptığı Amerika’ya bu kez ailece gitti. Amcası Adnan Taşpınar’ın eşi Indhira Taşpınar’la New York’ta tatil yapan Eda Taşpınar, SoHo’da çektirdikleri fotoğrafları da ‘Taşpınar Kızları toplandık’ yazısıyla Instagram’da paylaştı.

Kalp dostları

Türk Kalp Vakfı, önceki gün Arabesque’te Kalp Dostları için bir etkinlik düzenledi. Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Başkanı Neval Güler ve Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Semiramis Sekban’ın ev sahipliğinde yapılan etkinliğe, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Davet, Coşkun Sabah’ın nostaljik şarkılarıyla renklendi.

Haberin Devamı

Bir dargın bir barışık

Murat Cevahir, sevgilisi Esra Karakaya ile geçen ay kısa süreli bir ayrılık yaşamıştı. Öğrendiğim kadarıyla sevgililer, aralarındaki sorunları hallederek ilişkilerine devam kararı almış. Önceki gün Kanyon’da görüntülenen sevgililer, başrollerini Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola’nın oynadığı “Celal ile Ceren” filmini izledikten sonra Gina’da yemek yedi.

Çifte imza çifte mutluluk

İbrahim Yazıcı’nın Ekrem Başarır’la 2007’de evlenip 2011’de boşanan kızı Efsun Yazıcı, Emateks Yün İplik Sanayi’nin ortaklarından Hayim Ennekavi ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan sevgililer, yeni yılı karşılamak için gittikleri İspanya’nın Madrid şehrinde sürpriz bir nikahla evlendi. Efsun Yazıcı, attığı imzayla bekarlığa veda ederken, abisi Serkan Yazıcı ise Moldova-Bursa Fahri Konsolosu oldu. Dört Türkiye şampiyonluğu ve bir dünya üçüncülüğü olan Serkan Yazıcı, inşaat projeleri yaptığı Moldova Cumhuriyeti ile Bursa’nın arasındaki ilişkilerini genişletmek için çalışmalara başladığını söyledi. Mazbatasını Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Luria Leanca’nın elinden alan Serkan Yazıcı’yı bu mutlu gününde babası İbrahim Yazıcı da yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Uzakdoğu tatili

Başta Tayland ve Vietnam olmak üzere Uzakdoğu ülkeleri iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yeni tatil adresi oldu. Semiramis Pekkan ve Selma Türkeş’in evlerinin de olduğu Tayland’a son olarak Manolya Onur da gitti. Sevgilisi Can Bozok ile tatil yapan Manolya Onur’a kızı Nilüfer de eşlik etti.

Galeries Lafayette’i Fransız bakan açacak

Demet Sabancı Çetindoğan, sahibi olduğu Demsa Group ile Paris’in ünlü alışveriş merkezi Galeries Lafayette’in İstanbul şubesini açmak için çalışmalara başlamıştı. İş dünyasının patronları geçtiğimiz gün Fransız CEO’larla Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir araya geldi. Toplantıya Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın yanı sıra Fransız Bakan Nicole Bricq de katıldı. Çetindoğan, Galeries Lafayette’in İstanbul şubesini Bricq’in açacağını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları