Dedemin Fişi, Tam Kadro İzmir’e Geliyor

Güncelleme Tarihi:

Dedemin Fişi, Tam Kadro İzmir’e Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 12:33

BKM FİLM’İN İDDİALI KOMEDİ FİLMLERİNDEN DEDEMİN FİŞİ FİLMİNİN İZMİR ÖZEL GÖSTERİMİ, YARIN SAAT 16.00’DA İZMİR OPTİMUM OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

BKM Film’in iddialı komedi filmlerinden Dedemin Fişi filminin İzmir özel gösterimi, yarın saat 16.00’da İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Milyonları güldürmeye hazırlanan filmin tam kadro tüm komedyen oyuncuları gala öncesinde saat 15.30’da İzmirli seyircileriyle söyleşi gerçekleştirip sonrasında hep birlikte filmi izleyecek.
Televizyon ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür ekibini bir araya getiren Dedemin Fişi filmi, İzmir Optimum’da İzmirli seyircisiyle buluşacak. Hikayesi Yılmaz Erdoğan’a, senaryosu Güldür Güldür ekibine ait olan Dedemin Fişi filminin kadrosu, benzersiz tiplemeleri ile izleyenleri kahkahalara boğacak. Dev Ajans’ın organizasyonu ile gerçekleşecek etkinlikte filmin oyuncuları saat 15.30’da İzmir Optimum‘da önce sevenleri ile buluşup sonrasında ünlü oyuncular, yapım ekibi ve ziyaretçiler filmi Optimum Outlet AVM Cinemaximum salonlarında hep birlikte izleyecek. BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoklu oturuyor. Filmde gençkuşağın başarılı komedyenleri Onur Buldu, Alper Kul,Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan ile Yeşilçam’ın dev oyuncusu Ayşen Gruda rol alıyor.
TAM BİR ANADOLU KOMEDİSİ
Malatyalı Çirçi ailesinin kahkaha dolu serüveni beyin ölümü gerçekleşmiş aile reisi Salih Çirçi’nin fişinin çekilmesine karar vermek üzere aile fertlerinin buluşmasıyla başlıyor. Dört bir yana dağılmış her biri küçük hesaplara büyük hayallere, saflıkla kurnazlık arasına sıkışmış vicdanlara sahip Çirçi ailesinin daha fiş çekilmeden yaşadıkları kavgalar, renkli ve komik bir hikaye ile anlatılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!