Dedemanlar’a torun geliyor

Murat Dedeman’ın oğlu Rifat Dedeman’ı babalık heyecanı sardı.

Eşi İpek Hanım 4 aylık hamile olan Rifat Bey, bebeğini kucağına alacağı gün için sabırsızlanıyor. Genç çifte ben de geçtiğimiz akşam katıldıkları bir davette rastladım. İpek Dedeman’ın karnı iyice belirginleşmişti./images/100/0x0/55eb17cdf018fbb8f8aa92ec

Damat adayını herkes seviyor

Selin Fadıllıoğlu, geçtiğimiz akşam nişanlısı Mehmet Çolakoğlu ile birlikte, kuzeni Rıfat Özbek’in Mavi Jeans için tasarladığı kıyafetlerin de tanıtıldığı defileyi izlemeye gitti. Mehmet Bey’i ailede herkes çok seviyor. Müstakbel kayınvalidesi Zeynep Fadıllıoğlu onu kendi kızından ayırt etmiyor, her ortamda bu sevgisini gösteriyor.

Yemek seçimi zorladı

Şebnem Işık, özel bir fotoğraf çekiminin ön görüşmesini yapmak üzere geçtiğimiz günlerde Hello Dergisi’ne geldi. Onu öğle yemeğinde ağırlamak isteyen dergi yöneticileri, istekleri karşısında biraz zorlandı. Vejetaryen olan Şebnem Hanım ağzına asla et sürmediğini, sebzelerinde ise şeker ve yağ bulunmaması gerektiğini belirtti. Yöneticiler, onun isteklerini yerine getirmekte zorlansalar da, sonunda uygun bir mönü ayarlamayı başardı. Bu arada bir not; Emre Ergani ile Şebnem Işık’ın ayrıldıkları yönündeki iddialar asılsız çıktı.

Osmanlı soyundan

Osmanlı kökenli eczacı ve dermatolog Dr. Howard Murad’ın yarattığı Murad marka kozmetik ürünleri, sonunda İstanbul’da da satışa sunuldu. Uma Thurman, George Clooney, Al Pacino gibi Hollywood yıldızlarının kullandığı, Night Reform Treatment Anti-Aging’i yurtdışından getirtmek zorunda olan ünlülerin de yüzü güldü.

Güzelliğinin sırrı kocası

Özben Önal’ın gün geçtikçe daha bir hoş daha bir alımlı göründüğünü düşünenlerin sayısı hiç de az değil. Geçtiğimiz akşam eşi Çağdaş Yüksel ile birlikte Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin yemeğine katılan Özben Hanım, yine ilgi odağıydı. Zarafeti, güzelliği ve şık elbisesiyle hemcinslerinin kıskanç bakışlarına hedef olan Özben Hanım, eşinin kendisine yaşattığı mutluluk ve huzurun dış görünümüne yansıdığını söylüyor.

Haliç’te yeni proje

Otoshow’un en dikkat çeken standlarından biri, dDf tarafından tasarlanan ve uygulanan Citroen standıydı. Gerçek arabaların duvarlara asılı olduğu stand girişinde yer alan C4 robotuna da ilgi büyük oldu. Bu robotun önünde fuarın açıldığı günden bu yana binlerce kişi fotoğraf çektirdi. dDd’i Arhan Kayar ile birlikte kurmuş olan Esra Ekmekçi, önümüzdeki aylarda imza atacakları Haliç Köprüsü’nün altındaki yeni projeyle dikkatleri bir kez daha üzerlerine çekeceklerini söylüyor.

Vakko Dekor Nişantaşı’nda

Türkiye’de bir ilke imza atarak başlattığı konsept mağazacılık örneklerine bir yenisini daha ekleyen Vakko, Vakko Dekor’u açarak Nişantaşı’ndaki mağaza sayısını yediye çıkardı.

Sanat yönetmenliğini New York’lu sahne ve iç mekan tasarımcısı Antony Todd ile Osmanlı eserleri uzmanı Serdar Gülgün’ün yürüttüğü Vakko Dekor koleksiyonun yer aldığı mğaza, önceki gün açıldı. Todd direktörlüğünde uzman bir ekip tarafından toplanan 18, 19 ve 20. yüzyıl dönem mobilyalarınının, Gülgün danışmanlığındaki Vakko kumaşları ile bambaşka bir kimlik kazandığı parçalar ve bunların yanı sıra klasiklerden esinlenerek sadece Vakko’ya özel olarak tasarlanan güncel mobilyalar mağazasının açılışı büyük ilgi gördü.

Ev sahipliğini Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko’nun yaptığı davete iş, cemiyet ve magazin dünyasından ünlü simalar katıldı. Siyah mini hizmetçi kostümlü tanıtım mankenleri, mağaza içinde toz alıp yer süpürdü.

Şalvarlı güzel

Güllü Aybar, geçtiğimiz akşam sevgilisi Akın Nalça ile birlikte katıldığı davette şalvarıyla dikkat çekti. Seçimleriyle şaşkınlık yaratan Aybar’ın görünümüne bir tek Nalça geçer not verdi. Akın Bey’in "Bu sene bu tarz çok moda" sözleriyle biraz olsun içi rahatladı ama dikkatli bakışlar ona yine de gece boyunca rahatsızlık verdi.

Papaz Kaçtı’yı izlediler

Haldun Dormen’in yazıp yönettiği "Papaz Kaçtı" adlı oyunun galası önceki gece Harbiye Şehir Tiyatrosu’nda yapıldı. Yılmaz-Bilge Soyak çifti en ön sıradaydı. Bilge Hanım’a oyun başlamadan hemen önce gelen telefon kısa bir süre şaşkınlığa yol açsa da sonradan telefon kapatıldı ve herkes keyifle oyunu izledi.

Londra’ya taşındı

Kanlıca’daki yalısını ağabeyi Ali Karacan’a bırakan Ömer Karacan, Londra’ya taşındı. İki aydır İngiltere’de bulunan Ömer Bey, bu kararı ilginç projelere imza atmak istediği için aldığını söylüyor. Ancak şimdilik bu sürpriz projeler konusunda sır vermiyor.
Yazarın Tüm Yazıları