Dededen futbolcu

Güncelleme Tarihi:

Dededen futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2012 11:13

Bursaspor'un alt yapısında yetiştirdiği 17 yaşındaki Batuhan, dedesi Mustafa Altıntaş (Köylü Mustafa) ve babası Yusuf Altıntaş'ın izinden gidiyor.

Haberin Devamı

Kısa sürede yıldızı parlayan genç yetenek bu yıl A Takım ile antrenmanlara başlayacak.

Türk futboluna savunmacı olarak damgasını vurmuş Galatasaray'ın eski futbolcusu Yusuf Altuntaş'ın oğlu, Bursaspor'un eski futbolcusu Mustafa Altıntaş'ın (Köylü Mustafa) torunu olan Batuhan Altuntaş yeşil beyazlı ekibin alt yapısından yetiştirdiği önemli bir yetenek. 17 yaşında olmasına karşın 1.87 cm boyu ile dikkat çeken Batuhan, geleceğin Hakan Şükür'ü olarak gösterilirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da

Dededen futbolcu
Batuhan'ın babası, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Yusuf Altıntaş.
dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Sağlam'ın, yetenekli futbolcuyu bu yıl sezon başı kampına götürüp A Takım'la antrenmanlara çıkartacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

"BABAM HAKEMLERE SAYGIYI ÖĞÜTLEDÄ°"Â

Babası Yusuf Altuntaş'ın futbolla ilgili kendisine sürekli öğütte bulunduğunu ifade eden Batuhan, "Babam bana en çok hakemlere saygı göstermem gerektiği konusunda öğüt verirdi. Babamın öğütlerini her zaman dikkate alıyorum" dedi.

"HAKAN ŞÜKÜR'Ü ÖRNEK ALIYORUM"

Batuhan, Türkiye'den Hakan Şükür'ü, Avrupa'dan ise Zlatan İbrahimoviç'i kendisine örnek aldığını söyledi. Yetenekli futbolcu en büyük hayalinin ise önce A Takım'da forma giymek ardından da A Milli Takım ile Dünya Kupası'nda oynamak olduğunu ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!