Deaflympis 2017 ücretsiz izlenebilecek

Güncelleme Tarihi:

Deaflympis 2017 ücretsiz izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 14:31

Deaflympis 2017 ücretsiz izlenebilecek

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Deaflympis 2017’deki tüm spor karşılaşmaları ve açılış seremonisi ücretsiz olarak izlenebilecek.
 
Türk spor tarihinin ve Deaflympics tarihinin en büyük organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nı yerinden takip etmek isteyen seyirciler herhangi bir ücret ödemeyecek. Üç bini aşkın sporcu ve 5000’in üzerinde katılımcının yer alacağı oyunlar, 18 Temmuz’da yeni Samsun 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenecek görkemli törenle başlayacak. Açılış seremonisinin biletleri ücretsiz olacak. Tüm spor karşılaşmaları da herhangi bir ücretsiz ödenmeksizin izlenebilecek. Müsabakalar sırasında tribünlerin dolması durumunda girişler kapatılacak. 

Sporseverlerin karşılaşmaları izleyebileceği salonlar ve branşlar şu şekilde, Atıcılık Bafra Atıcılık Salonu'nda, Badminton Bafra Spor Salonu'nda, Atletizm İlkadım Atletizm Spor Salonu'nda, Basketbol Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu ve Bahattin Ekinci Spor Salonu'nda, Bowling İlkadım Bowling Salonu'nda Dağ Bisikleti Üniversite Yerleşkesi'nde, Yol Bisikleti 19 Mayıs İlçesi'nde, Futbol- Bafra, Çarşamba ve 19 Mayıs Stadyumu'nda, Golf, Samsun Golf Kulübü'nde Güreş, Kavak Spor Salonu'nunda, Hentbol Çarşamba Spor Salonu'nda, Judo, Karate ve Taekwando Atatürk Spor Salonu'nunda, Masa Tenisi Batıpark Spor Kompleksi'nde, Oryantiring Tekkeköy İlçesi, Cumhuriyet Meydanı, Yeniköy, Bayraktepe ve Kocadağ'da Voleybol Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu ve Hasan Doğan Spor Salonu'unda, Plaj Voleybolu İlkadım Play Voleybol Sahası'nda, Tenis Samsun Tenis Kulübü'nde Yüzme ise Samsun Olimpik Yüzme Havuzu'nda olacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!