Deaflympics 2017’de en genç ile en yaşlı gönüllü yan yana

Güncelleme Tarihi:

Deaflympics 2017’de en genç ile en yaşlı gönüllü yan yana
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 16:06

Deaflympics 2017’de en genç ile en yaşlı gönüllü yan yana

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’da gerçekleşen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda  (Deaflympics 2017)  farklı yaş gruplarından gönüllüler de destek veriyor. Gönüllüler arasında en dikkat çeken iki isim ise en yaşlı gönüllü 63 yaşındaki Celal Ersin ve en genç gönüllü 17 yaşındaki Ahmet Efe Şişman oluyor.

Samsun’da tüm hızıyla devam eden gerçekleşen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda görev alan gönüllülerden en çok dikkat çeken ise en yaşlı gönüllü Celal Ersin ve en genç gönüllü Ahmet Efe Şişman oluyor. Tecrübesinin fark yaratacağına inandığını ve heyecanlı olduğunu söyleyen Celal Ersin, “2001’deki  olimpiyatta yüzmede ve masa tenisinde teknik delege olarak görev yaptım. 2003’te masa tenisi teknik delegesiydim, 2007’de Belçika’da voleybol branşında tercümanlık yaptım. Dört yıl önce Bulgaristan’da teknik delegeydim. Bu yıl da Samsun’a geldim, heyecanlıyım ve başarılı olmak istiyorum. Türkiye olarak hedefimiz başarılı olmak” dedi.

GÜN FARKIYLA EN GENÇ GÖNÜLLÜ
En genç unvanını elinde bulunduran Ahmet Efe Şişman ise “Küçük yaştan itibaren hem sporcu hem spor izleyicisi olarak sporun içinde oldum. Böyle büyük bir organizasyon memleketime, Samsun’a geldiği için bu fırsatı kaçırmak istemedim. Burada her yaştan ve her meslek dalından insanlar var. Buradaki ortam gerçekten çok samimi, çok hoş. Bu organizasyonda kendime de bir şeyler katacağıma inanıyorum. İnşallah her şey çok güzel geçer. Heyecanlıyım ve mutluyum.” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!