ANKARA HABERLERİ

Dayının elinden kebap

Ender BAYKUŞ
21.06.2013 - 00:00Son Güncelleme : 21.06.2013 - 10:45

ADANA’dan gelerek Ankara’da kebapçı açan Ceylan ailesi Başkent’in damak tadının iyi olduğunu belirterek, “Müşterimize layık olanı sunuyoruz” dedi.

Ender BAYKUŞ

Dikmen Öveçler’de bulunan Adanalı Şahin Ceylan, Ankara’nın resmiyete dayalı ağır havasını yenerek sıcak bir kebapçı ortamı açmak için yıllar önce ailesiyle birlikte Ankara’ya geldiğini söyledi. Müşterilerinin “dayı” diyerek hitap ettiği ve Başkent’te böyle tanındığını beklirten Ceylan, “Masaya gelen müşterimiz güzelce servisinin açılmasını bekler. Sonra sadece içecek siparişi verir. Ondan sonrası bize ait. Biz göndeririz müşteri yer” dedi.

AYNI SOKAĞA İKİ ŞUBE

10 yıl önce açtıkları şubenin kendilerine yetmediğini ve aynı sokağa yeni bir şube açtıklarını söyleyen Ceylan şöyle devam etti: “Açtığımız ilk şube artık bize yetmemeye başladı. Biz de 8 ay önce yeni yerimizi açtık. İki şube arasında yaklaşık 100 metre bile yok. Ancak ikisinin de kendi müşterisi var. İlk şubemiz bizim gözbebeğimiz. Sıcaklığıyla, sunumuyla, her zamanki tadında hizmete devam ediyor. Yeni yerimiz ise aynı sıcaklığı ve kaliteyi, iş yemeklerine ve Ankara dışından gelen arkadaşlarına yansıtmak isteyen müşterilerimiz tarafından tercih ediliyor.”

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Dayının elinden kebap hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 21 Haziran 2013 tarihinde saat 00 00’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Dayının elinden kebap haberi güncellenecektir.


    ANKARA YOL DURUMU
    Ankara1 DERECE
    Yol durumu »
    ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ
    26 Eylül 2017, Salı
    • İmsak
      04:53
    • Guneş
      06:32
    • Öğle
      12:51
    • İkindi
      16:14
    • Akşam
      18:48
    • Yatsı
      20:15
    Diğer iller için Namaz Vakitleri »
    Sayfa Başı