Dayan Yüreğim final yapıyor! Final fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Dayan Yüreğim final yapıyor Final fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 11:07

Dayan Yüreğim dizisi final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Ece Uslu, Cansel Elçin ve Berk Atan'ın başrollerini paylaştığı Dayan Yüreğim dizisi 13. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Peki, finalde neler yaşanacak? Av. Fuat, Elvan'ın katilini öğrenebilecek mi? Dayan Yüreğim final bölümü fragmanı ve özeti detayda!

Haberin Devamı

Dayan Yüreğim yayınlanan final bölümü fragmanıyla izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Dayan Yüreğim dizisi cuma akşamı final bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan final bölümünde Elvan’ın ani ölümü Seray ve Selim’in hayatını tamamen değiştirirken, Av. Fuat ilk kez bu kadar yaklaştığı aşkı sonsuza dek kaybetmenin acısı içindedir. İşte, Dayan Yüreğim final bölümü fragmanı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Elvan’ın ani ölümü Seray ve Selim’in hayatını tamamen değiştirirken, Av. Fuat ilk kez bu kadar yaklaştığı aşkı sonsuza dek kaybetmenin acısı içindedir. Elvan’ın katilini bulmayı her şeyden çok isteyen Av. Fuat, katilin ne kadar yakınında olduğundan habersizdir. 
Ekrem’in kendisini affetmeyeceğini anlayan İnci, Taner’i devreye sokar. Başına gelebilecekleri önceden tahmin eden Ekrem, Atıf için bir mektup bırakmıştır. Atıf bu mektupla birlikte her şeyi öğrenirken, Ekrem’in Seray için bıraktığı zarf İnci adına tam bir yıkım olur. 
Geçmişine sünger çeken Seray, Atıf’ın bebeğine hamile olduğundan habersizdir. Şanallar’ın kendisine sunduğu maddi manevi her şeyi reddettiği gibi bu bebeği doğurmayı da reddeder. Atıf’a olan aşkını kalbine gömerken, Atıf da Seray’dan vazgeçer. Ancak bu dünyada mucizelere her zaman yer vardır…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Atıf suçunu itiraf ederek adalete teslim olur. Hem İnci’nin kendisini en yakın adamıyla aldatmasına hem de Atıf’ın hapse girmesine daha fazla dayanamayan Ekrem kalp krizi geçirerek yere yığılır. O sırada Ekrem’in yanında bulunan İnci gerçek yüzünü göstermeye başlamıştır.
Seray, kardeşi Selim’in felçli kalmasına, ailesinin dağılmasına yol açanın Atıf olduğu gerçeğiyle yıkılır. Üstelik, Suzan’ın Selim için Atıf’ın ailesinden kan parası aldığını, babasının da aynı şeyi yaptığını öğrenmiştir. Seray, yıllarca haksız yere suçladığı Elvan’a “Annem” diyerek sarılırken gözyaşları pişmanlığına akar.
Yıllar sonra evlatlarının ikisini de aynı çatı altında buluşturan Elvan, gece yarısı duyduğu seslere uyanır. Eve giren birileri ortalığı ateşe vermek üzeredir. Elvan kundakçının peşinden sokağa fırlar. Uzaktan bir el ise silahının namlusunu Elvan’ı hedef alarak ateşler… Seray kendisini acıların en büyüğünün beklediğinden habersiz, karanlık sokaklarda Elvan’ı arar…

 

BAKMADAN GEÇME!