Dayan Yüreğim bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dayan Yüreğim bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 23:16

Dayan Yüreğim dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından fenomen dizilerinden biri haline gelen Dayan Yüreğim dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde oldukça hareketli anlar yer aldı. Son bölümde Seray’ı görmek için hastaneye gelen Atıf, burada Rıfat’ın müdahalesi ile karşılaştı. Elvan ise, kızına olan sevgisini gördüğü Atıf’a destek oldu. Nefes kesen son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Dayan Yüreğim 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Dayan Yüreğim dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dramatik dizisi Dayan Yüreğim yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yer aldı. Son bölümde Seray ile telefonda konuşurken sesleri duyan Atıf, Seray’ın başına kötü bir şey geldiğini anladı. Rıfat’ı arayarak durumdan haberdar etti. Seray hastaneye kaldırılırken, Elvan kızını bir an olsun yalnız bırakmadı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Dayan Yüreğim 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Dayan Yüreğim 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Seray ile telefonda konuşurken sesleri duyan Atıf, Seray’ın başına kötü bir şey geldiğini anlar. Rıfat’ı arayarak durumdan haberdar eder. Seray hastaneye kaldırılırken, Elvan kızını bir an olsun yalnız bırakmaz. Seray, annesini bir türlü affetmese de kendine gelirken ağzından çıkan ilk sözcük “anne” olur…Seray’ı görmek için hastaneye gelen Atıf, burada Rıfat’ın müdahalesi ile karşılaşır. Elvan ise, kızına olan sevgisini gördüğü Atıf’a destek olur. Atıf, Elvan’ı evine bırakmayı teklif eder ve birlikte Atıf’ın arabasına binerler. Gittikleri mahalle, Atıf’ın Selim’e arabasıyla çarptığı mahalledir ve kazadan sonra felç kalan Selim camda annesini beklemektedir. Seray, Atıf’a, annesinin, babasını öldürdüğü gerçeğini itiraf etmek zorunda kalır. Av. Fuat ise canla başla Elvan’ın yeniden hapise girmemesi için uğraşmaktadır. Şanallar’ın adamı Taner’in tehditlerine rağmen Fuat, Elvan’ın davasına sahip çıkar. Elvan’ın özgürlüğüne kavuşması için duruşma saatinde mahkemede olması şarttır. Ancak burada da devreye İnci Şanal ve kirli oyunları girer…

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Seray’ı takibe alan kuzeni Rıfat kafede Atıf ile burun buruna gelir. Öte yandan Seray’ın yengesi Suzan ortalığı karıştırmaya devam etmektedir. Suzan, Seray ile evlenmek isteyen Ali’ye Seray’ın başkasıyla görüştüğünü söyler. Bir gece kapılarına dayanan Ali büyük bir rezalet çıkarırken; Seray, amcası Remzi’ye gerçeği itiraf etmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

Atıf ile ilişkisi herkes tarafından öğrenilen Seray, amcası tarafından eve kapatılma cezası alırken kuzeni Rıfat da Atıf ile kozlarını paylaşmak için buluşur. Rıfat ile Atıf’ın randevulaştığını öğrenen Seray olacakları önlemek için buluşma yerine gittiğinde büyük bir şok yaşar.

Av. Fuat’ın annesine yardım etmek için evlerine giden Elvan burada Fuat’ın kızı Nazlı ile karşılaşır. Nazlı, Elvan’ı hatırlamıştır. Fuat’ın boşanma kararındaki ısrarı, eşi Aysun’un aklına bir başka kadın şüphesini getirirken, Nazlı annesine, o kadının isminin Elvan olduğunu söyler…

BAKMADAN GEÇME!