Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Güncelleme Tarihi:

Davutoğlundan Kılıçdaroğluna sert sözler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 16:33

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ağır konuştu: Son zamanlarda iyice gemi azıya aldı ve seviyesini iyice aşağıların aşağısına çekti

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için “Birilerinin önüne yatmış vaziyette, o da konuşmuyor” sözleriyle başlayan ve gittikçe sertleşen tartışma sürüyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: "Son zamanlarda iyice gemi azıya aldı ve seviyesini iyice aşağıların aşağısına çekti. Kendi uydurduğu bir iftira üzerinden bize hakarete başladı. Yaşanan kötü, iğrenç, alçak bir suç ki hepimiz lanetledik Karaman'daki olayı. Lanetlediğimiz halde, en ağır cezanın verilmesi için hukuki süreçler başladığı halde o sapıkla uğraşacaklarına bizimle uğraşmaya kalktılar. Çünkü çaresiz, yapacak bir şey yok. Elinden başka bir şey gelmiyor. Bildiği tek şey hakaret etmek, iftira atmak."

Haberin Devamı

Davutoğlundan Kılıçdaroğluna sert sözler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplu açılış töreni için geldiği Düzce'de bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Davutoğlu, Anıt Park Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreni öncesi bir caminin çay bahçesinde çay içerek, vatandaşlarla sohbet etti. Yanına gelen Suriyeli bir şahısla Arapça sohbet eden Davutoğlu, bir çocukla da bilek güreşi yaptı.

 

BAKMADAN GEÇME!