Davut Güloğlu ile yıkanabileceksiniz

Güncelleme Tarihi:

Davut Güloğlu ile yıkanabileceksiniz
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2005 00:16

Dünyaca ünlü Almanların da aralarında bulunduğu isimlerin tanıtımını üstlenen ‘Star Vertrieb’, Türkiye’den Davut Güloğlu ile anlaştı. Buna göre Karadenizli sanatçının adıyla kozmetik ürünleri piyasaya sürülecek, konserleri organize edilecek.

Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu, Heidi Klum, Michael Schumacher, Boris Becker gibi çok sayıda dünyaca ünlü Alman’ın tanıtım çalışmalarını yönlendiren Star Vertrieb isimli tanıtım şirketi ile anlaşma imzaladı. Şirketin menajerleri Jacqueline Herder ve Cengiz Yıldız, Hamburg’ta şirket merkezinde yapılan basın toplantısında Güloğlu’nu Alman kamuoyuna tanıttı.

Güloğlu’nu ‘Türkiye’nin Ricky Martin’i’ diye tanıtan Herder, Güloğlu’nun Türkiye’nin en popüler sanatçıları arasında olduğunu belirterek, ‘Kendisiyle bir Avrupa turnesi düzenleyeceğiz. Start 11 Mart’ta Hamburg’da olacak. Diğer anlaşmaları olan sanatçılarımızla olduğu gibi Davut Güloğlu’nun tanıtımı için kendi adını taşıyan parfüm, krem, şampuan, sabun ve başka kozmetik ürünleri de imal edilecek ve 2006’da piyasaya sürülecek’ diye konuştu.

Herder tanıtım için Güloğlu’nun aralarında Stefan Raab’ın sunduğu TV Total’daki programın yanı sıra çeşitli televizyonlarda programlara katılacağını belirtti. Ayrıca adı henüz açıklanmayan bir Alman sanatçı ile düet yapılacağını söyleyen Herder, MTV için klip çekileceğini de kaydetti.

‘KENDİME AŞIĞIM’

Şimdiye kadar Avrupa’da 140 konser verdiğini söyleyen Davut Güloğlu, ‘Zaten bir ayağım Avrupa’da. Star Vertrieb ile çok iyi bir işbirliği olacağına inanıyorum. Avrupalı müzikseverler de tarzımı beğenecekler. MTV’de klip döndükten sonra kimse beni tutamaz’ diye konuştu. Kendisine kimseyi örnek almadığını belirten genç sanatçı, ‘Kendime bir tek kendimi örnek alıyorum. Çünkü kendimi çok seviyorum, kendime aşığım’ diye konuştu.

İki ay içinde yeni albümünün çıkacağını ve çok başarılı olacağını ifade eden Güloğlu, korsan satışlardan yakındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!