David Cameron'ın umudu zayıflatan ayakkabılarda

Güncelleme Tarihi:

David Cameronın umudu zayıflatan ayakkabılarda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 09:26

Son zamanlarda kilosunu korumakta zorlandığı bilinen İngiltere Başbakanı David Cameron'ın umudunu kilo vermeye yarayan ayakkabılara bağladığı görüldü.

Haberin Devamı

Cameron, Portekiz'in Atlantik Okyanusu'na bakan Alvor beldesinde tatil yaparken kilo vermeye ve kasları kuvvetlendirmeye yarayan ayakkabıları giydi. İngiliz Başbakanlık Ofisi'nce yayımlanan fotoğraflarda Cameron, eşi Samantha ile birlikte bir kafede otururken görülüyor.

ZAYIFLAMAK İÇİN MÜCADELE VERİYOR

Fotoğraflarda en dikkat çekense, Cameron'ın giydiği 50 sterlin (200 TL) değerindeki yuvarlak hatlı ayakkabı. Fotoğrafta ayakkabısını göstererek Londra merkezli İngiliz markasının tanıtımını da yapan Cameron'ın bir moda akımının da öncüsü olması bekleniyor. Cameron'ın kilo vermek için büyük mücadele verdiği ve orta yaşta bir erkek olarak kilosunu korumakta zorlandığı biliniyor.

David Cameronın umudu zayıflatan ayakkabılarda

Haberin Devamı

Ayakkabıyı üreten şirket, hem kadın hem de erkekler için üretilen ayakkabının kişinin yürürken daha fazla kalori yakmasını sağladığını ve aynı zamanda bacak kaslarını şekillendirdiğini ileri sürüyor. Fotoğrafların Downing Caddesi 10 Numara, yani Başbakanlık Konutu tarafından yayımlanmasıyla, İngiliz medyası sıkça yürüyüş yaparak form tutmaya çalışan Cameron'ın kilo vermek için bu ayakkabılardan da faydalanmaya çalıştığı yorumlarını yaptı.

BAKMADAN GEÇME!