Daum'la aram şu anda çok iyi

Güncelleme Tarihi:

Daumla aram şu anda çok iyi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Takım iyi sonuçlar aldığı için Daum’la aramız çok iyi. Sonuçlar kötü olsaydı bizi yine kanlı bıçaklı gösterirlerdi.

FENERBAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman, gelecek sezon için ne yapacağına henüz karar veremediğini söylerken, Daum’la olan ilişkilerine esprili bir yaklaşım getirdi. “Daum’la aram şu anda çok iyi. Eğer kötü olsaydı, bizi yine kanlı bıçaklı gösterirlerdi” diyen Kocaman, NTV Spor’a şampiyonluk mücadelesinden, Daum’la kendisi hakkında çıkan haberlere ve profesyonel yöneticilik kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu:

“Sezon başından bu yana inişli-çıkışlı bir grafik çizdik. İlk haftalar skor açısından şahane bir süreçti. Ondan sonra düşüş olacağını bekliyorduk ama beklediğimizden sert bir düşüş oldu.

Kazansaydık şampiyonduk

Şimdi tekrar sıçradık. Umarım bu çıkışı şampiyonlukla taçlandırırız. Daha 3 hafta var ve hiçbir şey belli değil. Kadıköy’de 3-2 kaybettiğimiz Bursaspor maçı ligin kırılma anlarından biriydi. O maçı kazansaydık şu anda şampiyonduk. Puandan ziyade psikolojik olarak çok şeyler götürdü o maç bizden. Bu anlamda Bursa’yı yukarı iterken, rüzgar bizi geriye itti.

Sahada olmayı özledim

Sportif direktörlük görevinde zorluklar yaşadım ve yaşacağım. Futbol oynamayı, dolayısıyla sahanın içini çok özledim. Bundan sonra sportif direktör ya da teknik direktör olarak yoluma devam edeceğim. Sportif direktörlüğü bırakmak ya da bırakmamakla ilgili kararı henüz vermedim. Performansımı yöneticiler değerlendirecektir. Ben hep sıkıntılı anlarda devreye giren bir yüzüm. Sonuçlar iyi olduğu için Daum’la aram şu anda iyi, ama kötü gittiğinde medyada yine aramızın kötü olduğuna dair haberler çıkacaktır. Bizi yine kanlı bıçaklı göstereceklerdi. Bu ironiyi yapmamın sebebi, takım iyi giderken verdiğim cevaplar belki daha makul olur.”

Güiza kendi yarasını sarmalı

“Futbolculuk profesyonel ve yüksek gelir getiren mesleklerden biri artık günümüzde. Hem Güiza hem tüm sporcular için söylüyorum; profesyonel insanlar kendi yaralarını da sarmayı bilmeliler.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!