Daum'dan sihirli dokunuş

Güncelleme Tarihi:

Daumdan sihirli dokunuş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 00:00

Seks skandalına adı karışan futbolculardan Kazım hem cezalı hem sakat, sadece Bilica’nın oynama şansı var. Bu bölgeye küçük bir ihtimal de olsa Deniz Barış monte edilebilir. Vederson ve Santos dışarı, Uğur ile Özer sahaya...

Haberin Devamı

BAR gezmeleri ile başlayan ve trafik kazası ile süren son olarak da seks skandalına kadar uzanan F.Bahçe’deki bir dizi disiplinsiz davranışlara ‘dur’ emri geldi. Teknik direktör Christoph Daum, yönetimin de telkiniyle bu akşamki Ankaragücü maçında kadroyu değiştirip yepyeni bir başlangıç yapmak istiyor.
Emre’nin rolü Özer’e
25 Ekim’deki G.Saray derbisinden bu yana (hükmen kazanılan Ankaraspor maçı hariç) 3 puana hasret kalan sarı lacivertlilerdeki düşüşe son vermeyi hedefleyen Alman hocanın, ‘kader maçı’ olarak gördükleri seyircisiz A.Gücü karşılaşmasında alemcilere yer vermeyeceği öğrenildi. Alman hocanın buna karşılık daha önce ligde ilk 11’de oynama şansı bulamayan Uğur Boral ile Özer Hurmacı’yı kadroya almasına kesin gözüyle bakılıyor.
Santos kulübede
Özer Hurmacı’nın Ankaragücü maçında sakat olan Emre Belözoğlu’nun yerine görev yaparak ilk kez böylesine büyük bir sorumlulukla sahada yer alacak. Daum’un sahaya süreceği yeni 11’de alemciler listesinden sadece Bilica’nın oynama şansı bulunurken bu mevkiide küçük bir ihtimal de olsa Deniz Barış’ı sahaya sürülebileceği belirtildi. Vatan Gazetesi’nden Feridun Niğdelioğlu’nun yaptığı ‘Kelepçe skandalı’ haberinde adı geçen Gökçek Vederson’un ilk 18’e dahi alınmayacağı,  sambacı Dos Santos’un ise yedek soyundurulacağı bilgisi alındı.

Haberin Devamı

STAT: Şükrü Saracoğlu
Kapasite: 53.586
HAKEM: Halis Özkahya
SAAT: 20.00
HAVA DURUMU:Parçalı Bulutlu
YAYIN: Lig TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!