Daum'da mutlu son

Güncelleme Tarihi:

Daumda mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2001 01:50

Başkan Serdar Bilgili ve Asbaşkan Yıldırım Demirören'den, isteklerinin yerine getirileceğine dair garanti alan Christoph Daum, sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kalmaya karar verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Christoph Daum, sonunda kararını verdi. Önceki akşam, Kulüp Başkanı Serdar Bilgili ve Asbaşkan Yıldırım Demirören'le bir toplantı yapan Alman teknik direktör, sezon sonuna kadar göreve devam etme kararı aldı. Gaziantepspor maçının ardından Daum'la biraraya gelen Bilgili ve Demirören, Alman hocadan sezon sonuna kadar takımın başında kalmasını istediler. Başkan Bilgili, takımın ligde ve Türkiye Kupası'nda çok başarılı olduğunu vurgulayarak, ‘‘Böylesine güzel bir ortamda takımı bırakıp gitmenizi istemiyorum. Benim, kongrede aday olup olmamam önemli değil.

 Beşiktaş camiası her zaman sizin yanınızda olacak. Sizden sezon sonuna kadar göreve devam etmenizi istiyorum’’ dedi. Asbaşkan Demirören de, Daum'a maddi ve manevi yönden bütün isteklerinin yerine getirileceği garantisini verdi. Yıldırım Demirören, ‘‘İstediğiniz yabancı futbolcuyu mutlaka alacağız. Bu konuda tüm sorumluluğu üzerimize alıyoruz. Beşiktaş camiası şampiyonluk bekliyor. Herkes size inanıyor.’’ dedi. Daum, Bilgili ve Demirören'in kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, ‘‘Ben, bugüne kadar verdiğim sözlerin hep arkasında oldum. Sizin de sözünüzü tutacağınıza inanıyorum. Sezon sonuna kadar göreve devam edeceğim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!