Daum'a büyük söz

Güncelleme Tarihi:

Dauma büyük söz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2002 02:15

Beşiktaş, Devler Ligi için transfere 50 milyon dolar ayıracak. Siyah beyazlı kulübün başkanı Serdar Bilgili, büyük düşünmek için büyük paralar harcamak zorunda olduklarını belirtirken, Alman hocaya istediği oyuncuları alabilme imkanı sağlayacakları sözünü verdi.

50 MİLYON DOLAR

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Avrupa'da başarı için kesenin ağzını açtı. Başkan Serdar Bilgili ve yönetimi, teknik direktör Daum'a, takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde istediği oyuncuları alabilme imkanı sağlayacaklarını, sponsorlarla yapılacak anlaşmalarla transfer için 50 milyon dolarlık harcama yapabileceklerinin sözünü verdi.

BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, büyük düşünmek için büyük paralar harcamak zorunda olduklarını ifade etti. Ve şunları söyledi: ‘‘Real Madrid’in, Şampiyonlar Ligi kupasını alırken 400 milyon dolar borcu vardı. Biz, kulübü borçsuz ve kendi sermayesi ile dönen bir kurum haline getirmeye çalışıyoruz. Fransa ve İtalya'dan süper transferler yapacağız.’’

BORCUMUZ YOK

Serdar Bilgili, yönetim olarak göreve geldiklerinde hedefledikleri projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirterek, ‘‘Kısa zamanda büyük işler yaptık. Türkiye'nin içinde bulunduğu krizden en az etkilenen ve borçsuz kulüp olarak kalmamızda yönetici arkadaşlarım Hüsnü Güreli ve Berk Ekşioğlu'nun katkısı büyük oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

DÜNYA TAKIMI

Halka arz çalışmaları konusunda olumlu tepkiler aldıklarına dikkat çeken Bilgili sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Göreve geldiğimizde dünya takımı olacağımızı söylemiştim. Bir takımı baştan aşağıya değiştirip, yeniden yaratmak kolay iş değil. Şampiyonlar Ligi'ne kalacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle Daum'a transfer için geniş yetki vereceğiz.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!