Daum mat olacak

Güncelleme Tarihi:

Daum mat olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 00:00

Sarı lacivertli yönetimin, 2 yıllık sözleşmesine rağmen çalışmamakta kararlı olduğu Christoph Daum’la yeniden bir araya gelip birkaç gün içerisinde yolları ayırması bekleniyor.

F.BAHÇE ile Christoph Daum arasında günlerdir devam eden psikolojik savaşta ibre sarı lacivertli kulübe döndü. İki yıllık tazminatını almak için her yolu deneyen Alman hoca ile çalışmamakta kararlı olan Fenerbahçe yönetimi, bu işi kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Tarafların birkaç gün içerisinde yeniden bir araya gelip uzlaşmaya varmaları bekleniyor. Son 3 günde yaşananlar bu birlikteliğin kısa sürede sona ereceği şeklinde yorumlandı. Daum bu süreçte neler yaptı?

1- Yanlış haberler yaydı

“Ben 1 yıllığına anlaşalım dedim. Onlar 3 yıllık sözleşme önerdi” dedi. Oysa işin iç yüzü farklıydı. Alman hoca, yönetimin 1 yıllık sözleşme önerisini kabul etmemiş ve 3 yıllık sözleşmede diretmişti.

2- “Tehdit edildim” dedi

Türk ve Alman basınına F.Bahçe yönetiminin kendisini tehdit ettiğini söyledi. Dost sohbetinde geçen bir konuşmayı çarpıttı. Daha sonra yönetimin uyarısıyla bu söylentilerin yalan olduğunu açıkladı.

3- Acıbadem’e gitmedi

F.Bahçe yönetiminin istediği sağlık raporunu, kulübün resmi sponsoru olan Acıbadem Hastanesi yerine İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde yaptırdı. Yönetimin bu konuda yaptırım gücü olmamasını kullandı.

4- Toplantıda tahrik etti

Toplantıda sürekli yüksek sesle konuşup, Yıldırım ve yöneticileri tahrik etmeye çalıştı. Kendisini uyaran Yıldırım’a “Sakın bana dokunma” dedi. Alman basınına kendisine fiziki müdahale yapıldığını söyledi.

5- Uzlaşmaya yanaşmadı

Yönetimin sözleşmenin feshi için kendisine sunduğu tüm teklifleri reddetti. 3.5 milyon Euro’luk tazminat önerisini geri çevirdi. Kamuoyuna sürekli mağdur olduğu izlemini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!