Daum kokain testine girecek

Güncelleme Tarihi:

Daum kokain testine girecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 10:16

F.Bahçe yönetimi, teknik direktör Christoph Daum’u bugün saat 11.00’de Acıbadem Hastanesi’nde check-up adı altında kan ve saç testine sokuyor.

Haberin Devamı

ÇALIŞMADIĞI 2 yılın parasını alabilmek için küçüldükçe küçülen Daum, bugün ’sırat köprüsü’nden geçecek. 2000-01’de Leverkusen’i çalıştırırken kokain kullandığı ortaya çıkan ve Almanya’nın başına geçme şansını kaybeden Daum, aynı testi yine verecek! Nasıl mı? İşte detaylar.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; F.BAHÇE yönetimi, önceki gün yapılan toplantıda Daum’a tam teşekküllü check-up’tan geçeceğine dair imza attırdı.. Buradaki esas amaç Daum’un sağlık sorunu değil, kokain kullanıp kullanmadığıydı!

YAKLAŞIK 15 gündür Daum’un kokain kullandığına dair istihbaratlar aldığı öğrenilen sarı-lacivertli yönetimin, bugün 11.00’de Acıbadem Hastanesi’nde yapılacak kontroller sırasında Alman hocaya kan testi yaptırmanın yanısıra, Daum’un saç örneğini de aldırıp test yaptıracağı bildirildi. Saçtan alınan örneklerde 2 yıl boyunca hangi maddenin kullanıldığına dair bilgi veren bu test, Daum’un kaderini çizecek..

Haberin Devamı

TESTE GİRECEK Mİ?

TABİİ şu da bir gerçek ki, Daum’un ’kaderi’ne olursa olsun ’Gitmek’ olacak.. Aziz Yıldırım, testlerin sonuçları negatif çıksa bile Alman hocanın F.Bahçe’yle ilişkisini kesecek.. Ve başkan bunu anlatırken aynen şu ifadeyi kullanıyor: “4, 5 milyon Euro farketmez.. Ne gerekiyorsa hepsini cebimden verir kurtulurum..”

BİR de şu olasılık var.. Daum, kokain kullandıysa, bu detayı öğrendikten sonra teste girmeyi kabul etmeyebilir. Bu durumda yönetimle uzlaşmak zorunda olan Alman hoca, ufak bir tazminatla Türkiye’den ayrılabilir.. Ayrıca Samandıra Tesisleri’ne 1 saat rötarlı giden Daum’u sorguya alan Aziz Yıdırım, Alman çalıştırıcıya fırça attı.

48 SAAT SÜRE VERİLDİ

PEKİ F.Bahçe yönetiminin önceki gün Christoph Daum’a koştuğu şartlar neydi.. 48 saat içinde yönetimin sunduğu 3 maddelik listedeki şartları yerine getirmesi gereken Alman hoca, istediği 6.6 milyon Euro sonrası daha çok köşeye sıkışacak gibi gözüküyor. İşte şartlar:

1 VATAN’da çıkan yönetimin kendisine ’Ailenin ve senin can güvenliğini sağlayamayız’ dediği haberiyle yine aynı gazeteye ’6.6 milyon Euro’nun 2 milyonunu yardımcılarıma verin, geri kalanı da bana ödeyin’ açıklamalarını söyleyip söylenmediğine dair yazılı bildiri..

Haberin Devamı

2 CUMARTESİ sabahı saat 11.00’de Acıbadem’deki Acıbadem Hastanesi’nde yapılacak olan tam teşekküllü check-up’tan geçirilmesi ve çıkacak sonuçların kabulü.

3 F.BAHÇE yönetim kurulu olarak Sportif Direktörlük biriminin altında çalışacağını beyan eden yazıyı imzalayıp, kulübe vermek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!