Daum: Görevimin başındayım

Güncelleme Tarihi:

Daum: Görevimin başındayım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 13:22

Fenerbahçe Kulübü ile Daum arasındaki kritik toplantı sona erdi.

Haberin Devamı

DAUM'UN AÇIKLAMASI - Web TV

YA AYKUT KOCAMAN YA DA BEN

1 saat süren toplantısı sonrasında Daum, ekibiyle birlikte bir açıklama yaptı. Alman hoca yaptığı açıklamada "Ben görevimin başındayım" dedi. Ancak Fenerbahçe Kulübü'nden resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Christoph Daum, 2 yıl daha görevinin başında olduğunu açıkladı. Daum, şöyle konuştu: "Görüşmemi yaptım. 2 yıl daha görevimin başındayım. Yarın 9'dan itibaren çalışmalarıma devam edeceğim. Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşmem var. 2 yıl boyunca Fenerbahçe teknik direktörü olarak kalacağımı umut ediyorum. Bugüne kadar hakkımda çok haber yapıldı. Çok spekülasyon oluştu. Ancak bugün de sorularınızı yanıtlamayacağım, sadece açıklama yapıyorum. Başkanla da görüştükten sonra tüm spekülasyonlar son bulmuş oldu. Benim görevden alınıp başkasının yerime geleceği yönünde yapılan tüm haberler çürümüş oldu. Ben Fenerbahçe için çalışıyorum. Fenerbahçe ile ilgili ileriye dönük çok iyi planlarımız var. Çok iyi projelerimiz var. Bunları yerine getirmeye çalışacağım."

Haberin Devamı

Alman hoca, basın mensuplarının hiçbir sorusuna cevap vermezken açıklama yapmaları gerektiğinde bunu medya ile paylaşacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Bundan sonra benimle ilgili öğrenmek istediğiniz bir şey varsa lütfen beni arayın. Müsait olduğum sürece size cevap veririm" diyerek üçüncü şahıslara başvurulmamasını rica etti.

Daum, basın mensuplarının "Aykut Kocaman ile aranızdaki çalışma işbirliği nasıl olacak?", "Kamp programını belirlediniz mi?", "Transfer çalışmaları yapılıyor mu ve bizzat içinde misiniz?" sorularını yanıtsız bıraktı.

Daum daha sonra tüm yardımcıları ve ekibinde bulunan oğlu Marcel ile birlikte öğle yemeği yedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!