Daum doğru söylemiyor

Güncelleme Tarihi:

Daum doğru söylemiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 10:08

Lille’de forma giyen Belçikalı futbolcu Eden Hazard’ın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketi Cristoph Daum’u yalanladı.

Haberin Devamı

Daum’un, “Edend Hazard ve menajeriyle görüştüm; onları iknâ ettim; ama Aykut Kocaman futbolcu ve menajerini tam 8 saat beklettiği için Hazard’ı Chelsea’ye kaptırdık” dediği öne sürülmüştü.

Fransız şirketi GWS’in Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Şirketin Daum’un basında yer alan açıklamalarından son derece rahatsız olduğunu söylemeliyim. Şirket yetkilileri Daum’la görüşmemiştir. Ayrıca Daum’un Hazard’la da hiçbir teması olmamıştır. GWS, bu gerçeği Türk futbol kamuoyunun bilmesini istiyor” dedi.

DAUM’UN AÇIKLAMALARINI YADIRGADILAR

Daum’un söylediği ya da açıkladığı iddia edilen görüşmenin hiç olmadığını kaydeden Örenç, “ Daum, ne benimle ne de Hazard’ın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketiyle bağlantı kurmuştur. Ayrıca Eden Hazard’ın kendisiyle de hiçbir bağlantısı olmamıştır” dedi.

Haberin Devamı

HAZARD CHELSEA’YLE ANLAŞMADI

“Fransız şirketi GWS, böyle bir görüşme olmadığını resmen deklare etti; bunu da Türk futbol kamuyona ben aktarıyorum. Şirket yetkilileri Daum’un bu açıklamalarını hoş bulmadılar” şeklinde konuşan Örenç,  Hazard’ın Chelsea’yle anlaştığı iddiasının da doğru olmadığını vurgulayarak, “Ayrıca Hazard için Chelsea’yla yapılmış bir anlaşma yok. Bir çok Avrupa Kulübü Hazard’ı takip ediyor. Ancak şu ana kadar her hangi bir takımla anlaşılmamıştır” dedi.

DAUM, HAZARD’I TAM OLARAK ÇÖZEMEMİŞ

Alman teknik direktörün Hazard’la ilgili değerlendirmesini de eleştiren Ekrem Örenç, “Daum’un B sınıfı dediği oyuncu, üst düzey yeteneklere sahip; birkaç sene içerisinde çok daha üst düzey noktalara geldiğine inandığımız için biz onu Fenerbahçe’ye teklif ettik. Hazard, kesinlikle önümüzdeki 2-3 sene içerisinde Avrupa’nın en yüksek düzeyli takımlarında oynayabilecek seviyeye gelecek” şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE İSTERSE ALIR

Fenerbahçe’nin istemesi durumunda bu futbolcuyu transfer edebileceğini belirten Örenç, şunları kaydetti: “Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yönetimi Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde. Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu sarı lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi size de açıklamış, İstanbul’a ve Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazard’ın öncelikli hedefi. Bonservisi 30 milyon gibi uçuk rakamlar değil. Görüşmeler devam ediyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!