'Daum Alman Milli Takımı'nın başına geçemez'

Güncelleme Tarihi:

Daum Alman Milli Takımının başına geçemez
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 13:01

Schalke 04 Kulübü'nün başkanı, Daum'u takımın başına getirmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Başkan Rehberg, Daum'un milli takım antrenörlüğü planı için de "Her insan gibi antrenörlerin de kurduğu hayaller vardır" dedi.

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04 Kulübü'nün başkanı Gerhard Rehberg, teknik direktör Daum'u almayı düşünmediklerini söyledi. Almanya'nın Köln kentindeki Vakıfbank Köln şubesinde kendisine bir hesap açtıran Rehberg, Türklerle yıllardır birlikte yaşayan bir insan olduğunu belirterek, “Türkiye ve Türkleri seviyorum” dedi.

Rehberg, Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un transferi ile ilgili bir soruya, “Daum'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam ediyor. Biz kendisiyle bir görüşme yapmadık, zaten etik olmazdı. Takımımızın şu anda bir hocası var. Daum'un transferi kesinlikle gündemimizde yok” diye cevap verdi.

Başkan Rehberg'e teklif gelmesi durumunda Daum'un Alman Milli Takımı'nın başına geçmek için, “Tabii ki evet” diye cevap verdiğinin ifade edilmesi üzerine , “Daum, Alman Milli Takımı'nın başına gelemez. Her insan gibi antrenörlerin de kurduğu hayaller vardır” diye cevap verdi.

'HALİL ALTINTOP'UN PİŞMESİNİ İSTEDİK'

Rehberg, Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin Wattenscheid takımında oynarlarken kendilerine tavsiye edildiğini ve ilk önce Hamit'n transferinin daha mantıklı olduğu için kendisini aldıklarını belirtti.
O dönemde Schalke takımındaki forvetin çok iyi olması nedeniyle takımda Halil'in fazla şans bulamayacağını düşündüklerini ifade eden Rehberg, “Bu nedenle kendisinin Bundesliga'da başka bir takıma transfer olmasını ve orada pişmesini istedik” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!