Darıca'dan Van'daki 'Kardeş Okul' a yardım

Güncelleme Tarihi:

Darıcadan Vandaki Kardeş Okul a yardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 13:43

Darıca'dan Van'daki 'Kardeş Okul' a yardım

Haberin Devamı

Erol POLAT/DARICA(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde bulunan özel bir okul Van'ın Tuşba İlçesi'ndeki 'Kardeş Okul' için velilerin de yardımı ile eğitim malzemeleri, spor ve kışlık kıyafetler aldı. Okul yöneticileri, Van'a giderek 29 koli yardımı teslim edecek.

Darıca'da bulunan özel bir okul, Van'ın Tuşba İlçesi'ndeki Halkalı İlkokulu ile 'Kardeş Okul' oldu. Özel okul, Halkalı İlkokulu'nun belirlenen ihtiyaçlarını gidermek için çalışma başlattı. Velilerin de yardımı ile kırtasiye, labaratuvar, spor malzemeleri, satranç, zeka geliştirici oyun setleri, okul çantası ve kışlık kıyafetler alındı. Okulun Genel Müdürü Murat Kaya, okulun mali direktörü İsmail Ramazanoğlu ve ortaokul müdürü Murat Zengin pazartesi günü Van'a giderek 29 koli içerisindeki yardımları okula götürecek.

Murat Kaya yaptığı açıklamada, "Halkalı İlkokulu'nu kardeş okul ilan edip, böylesine anlamlı bir kampanyayı ilgili kurumsal paydaşlarımız, velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz geniş çaplı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Halkalı İlkokulu öğrencilerinin yüreklerine dokunmak, onları ileri süreçlerde farklı projeler çerçevesinde okulumuz öğrencileriyle buluşturmak istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!