Darıca Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı notları

Güncelleme Tarihi:

Darıca Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı notları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 20:49

Darıca Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı notları

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - ZİRAAT Türkiye Kupası Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği, İzmit İsmetpaşa Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Darıca Gençlerbirliği, 14 bin 500 kişilik stadyumda Beşiktaş için 6 bin bilet ayırırken, biletler 50 ve 100 TL'den satışa çıkarıldı. Darıca Gençlerbirliği sahaya, babası ölen takım oyuncularından Aziz için 'Aziz başın sağolsun' yazılı pankart ile çıktı. Karşılaşma öncesi Kolombiya'daki kaza nedeniyle hayatlarını kaybeden futbol takımı oyuncuları için saygı duruşunda bulunuldu. Hava sıcaklığı 7 dereceye ulaşırken, günboyu aralıklarla yağan yağmur sahanın ağırlaşmasına neden oldu. Bilet fiyatlarının pahalı olması nedeniyle tribünlerin boş kalması dikkat çekti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Sedat Şahintürk'ü ilk 11'de sahaya sürdü. İzmitli olan genç futbolcu, memleketinde forma giymenin heyecanını yaşadı. Gölcük doğumlu olan ve Beşiktaş alt yapısında forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Eslem Öztürk de Şenol Güneş tarafından 18 kişilik maç kadrosunu alındı.
Şenol Güneş, Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi maçını düşünerek Darıca Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında fazla forma şansı bulamayan futbolcuları oynatmayı tercih etti. U21 takımının futbolcuları Fatih Aksoy, Muhammet Enes Durmuş ve Sedat Şahintürk as kadroda yer alırken, Beşiktaş takımının tüm yedek futbolcuları U21 takımında forma giyen oyuncular oldu.
Karşılaşma için yoğun güvenlik önlemi alındı. İzmit İsmetpaşa Stadyumu ve çevresinde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nden yaklaşık bin polis ile 350 güvenlik görevlisi görev aldı. Taraftarlar güvenlik noktalarından geçerek stada girdi. Taraftarlara maç öncesinde İzmit'te bulunan bir fabrikanın sponsorluğunda ikramlarda bulunuldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!