Darbeci 2 askeri yakalatan ormancılara teşekkür belgesi

Güncelleme Tarihi:

Darbeci 2 askeri yakalatan ormancılara teşekkür belgesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 11:53

Darbeci 2 askeri yakalatan ormancılara teşekkür belgesi

Haberin Devamı

Doğuş Esat BERME / MARMARİS (Muğla), (DHA)- 15 TEMMUZ darbe girişimi sırasında Muğla'nın Marmaris İlçesinde konaklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast için gelen darbeci askerlerden ormanlık alana kaçan 2'sinin ertesi gün yakalanmasını sağlayan ihbarı yapan Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli 6 personele, teşekkür belgesi verildi.
Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü'nde, 2016 yılındaki orman yangını ve zararlılarıyla mücadele konusunda değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Orman İşletme Müdürü Hakan Zeybek, ormancılar ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Celalettin Yüksel, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Marmaris'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek için geldikleri belirtilen darbeci timden iki askerin yakalanmasına destek veren Orman İşletme Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti. Kaymakam Yüksel, "Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü, suikastçı hainlerin yakalanması için tüm imkanlarıyla seferber oldular. O gecenin sabahında orman işletmemize bağlı ekipler, ormanlık alanda rutin çalışmalarını yaparken gördüklerini jandarma ekiplerine haber vererek, ertesi gün 2 hainin yakalanmasına da vesile oldular. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca orman araçları ve arazözlerle, jandarma ve diğer güvenlik güçlerimize de yol gösterici oldukları için de kendilerine teşekkür ederim" dedi.
Kaymakam Yüksel, konuşmasının ardından orman işletme müdürlüğünde arama çalışmalarına destek veren 6 personele teşekkür belgesi verdi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!