Danimarka niyetine

KISA boylu bir turnuva oynuyoruz. Hesabımızı ve kitabımızı çok iyi yapmak zorundayız. Ben dün akşamki rakibi, rakip olarak görmüyorum. İki takım arasında gece gündüz farkı var.

İyi de oynasak, kötü de oynasak, 40 gün 40 gece top oynasak bizim takım kazanır.

Aradaki bu büyük kalite farkı takımı hiç sıkıntıya sokmadı. Adamların pozisyonu yok. İlk yarıda oynadığımız oyuna burun kıvırıyorum. Daha iyi şeyler yapmamız lazımdı.

İkinci yarı biraz daha derli toplu oynadık. Fark çok büyük de olabilirdi. Kaçan penaltımızın yanında kaçan goller de var. Dünkü maç Danimarka için ölçü olamaz. O maç başka bir maç. Bizim de başka türlü oynamamız lazım.

Bizim pek bir marifetli adamlarımız var. Hesabımızı kitabımızı oynayacağımız içerideki maçlara göre ayarlamamız lazım. Benim yaptığım hesaba göre Danimarka’dan çıkarılacak 1 puan işimizi görür. Tabii ondan sonra içeride oynayacağımız Danimarka ve Yunanistan maçlarını kazanmak şartıyla.

Ciddiye aldılar

İkinci yarıdaki biraz kımıldanma maçı çok rahata soktu. Danimarka’da işler daha zor olacak. Bu takımın ilk 11’inde kim olursa olsun, kaliteli oyuncu. Onun için de bu takıma ‘Ali niye oynamadı, Veli niye oynadı’ diyemeyiz.

Benim bir de hoşuma giden taraf dün akşam çocukların çok çok iyi oynamasa da bu işi ciddiye aldıklarıydı.

Bu tür oyunların hakemine bir şey denmez. Dünkü hakem için bu kadar kolay oyun zor bulunur.

Neticede dün istediğimizi çıkardık. Danimarka niyetine...

Bir de Gökdeniz’in golünü atlamamak lazım. Kalede bir değil, 3 kaleci olsa o topu çıkaramaz.

Ayrıca ben Fatih’i çok beğenen bir adamım. Kaçırdığı penaltıdan sonra yaptığı gollere sevindim. Bir de Milli Takım’ın 500. golünün sahibi olması beni daha da sevindirdi.
Yazarın Tüm Yazıları