Dananın kuyruğu bu hafta kopacak

Güncelleme Tarihi:

Dananın kuyruğu bu hafta kopacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 14:38

Bundesliga'da 2015-2016 Sezonun bitimine iki hafta kaldı. 33. Haftanın tüm maçları yarın oynanacak. Beş puan farkla lider Bayern Münih, Bavyera derbisinde alacağı galibiyetle şampiyonluğunu kutlayacak. Yarın oynanacak karşılaşmalarda alınacak sonuçlar Şampiyonlar Ligi eleme maçı oynayacak takım ile birlikte Hannover'den sonra lige veda edecek takımı da büyük oranda belirleyebilecek. Oynanacak dokuz karşılaşmanın tümü 15.30'da start alıyor.

Haberin Devamı

Bundesliga'da 2015-2016 Sezonunun 32. Hafta maçları yarın oynanacak. Kurallar gereği sezonun son iki hafta maçları aynı gün ve aynı saatte oynandığı için yarın dokuz karşılaşmanın tümü Saat 15.30'da başlayacak. Lig lideri Bayern Münih, geçen hafta sahasında 1-1 berabere kalınca şampiyonluk turu bu haftaya kalmıştı. Beklenti Bayern Münih'in İngolstadt'ı yenip üst üste dördüncü şampiyonluğunu kutlaması yönünde.

BAVYERA DERBİSİ

Bundesliga'da yarın gözler İngolstadt ile Bayern Münih arasında oynanacak Bavyera derbisinde olacak. Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Atletico Madrid'i 2-1 yenmesine rağmen finale çıkamayan Bayern Münih, yarınki maça tam kadro ile çıkacak. Pep Guardiola, İngolstadt karşısında farklı galip gelip şampiyonluğunu ilan etme hesapları yapıyor.

Dananın kuyruğu bu hafta kopacak


Bayern Münih'in yakın takipçisi Dortmund ise deplasmanda Franktfurt'a konuk oluyor. Bu karşılaşma Frankfurt için ligde kalma yolunda hayati önem taşıyor. İki takım arasında lig tarihinde şimdiye kadar 85 karşılaşma oynandı. 41'ini Dortmund, 28'ini Frankfurt kazandı. 16 maç da berabere son erdi. Frankfurt kendi sahasında ise rakibine üstünlük kurdu. Oynanan 42 maçın 28'ini evsahibi Frankfurt kazanırken, Dortmund sadece 11 maçta galip eldi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN

Ligi dördüncü bitirip Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynamak için dört takım mücadele ediyor. Gladbach, Schalke, Hertha Berlin ve Mainz dördüncülük için ince hesaplar yapıyor. Gladbach sahasında Leverkusen'i konuk ediyor.

Hertha düşme korkusu yaşayan Darmstadt ile Berlin'de oynayacak. Schalke ise sahasında Augsburg'u ağırlıyor. Mainz ligde kalma mücadelesi veren Stuttgart'a konuk oluyor. Ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Hannover de Bundesliga'da son kez seyircisinin önünde oynayacak. Hannnover'in rakibi Hoffenheim. Ligde hiçbir iddiası olmayan Hamburg ile Wolfsburg kuzey derbisinde karşı karşıya geliyor. Maç Hamurg'un sahasında oynanacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!