O Ses Türkiye’ye damga vuran Damla Kışlalı Kim Çıktı?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye’ye damga vuran Damla Kışlalı Kim Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 09:48

O Ses Türkiye’de sesiyle hem seyirciyi hem de jüriyi kendine hayran bırakan Damla Kışlalı bakın kim çıktı? Damla Kışlalı kimdir? Sesiyle ve başarılı performansı ile O Ses Türkiye’ye damga vuran yarışmacılardan Damla Kışlalı bakın kimmiş? Damla Kışlalı ile ilgili merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı ve Türkiye’nin en çok izlenen ses yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye’de düellolar tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların nefes kesen performansları hem jüri koltuğunda oturanları hem de izleyicileri adeta büyüledi. Sesiyle izleyen herkesin beğenisini kazanan o isim dikkatlerden kaçmadı.

Televizyon dünyasının büyük beğeni ile izlenen yarışma programı olan O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz yayınında sahne alan, güçlü sesi ve performansı ile jüriyi ve izleyicileri kendine hayran bırakan Damla Kışlalı, Türkiye’nin önemli isimlerinden birinin yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Jüri koltuğunda Türkiye’nin güçlü seslerinden Ebru Gündeş, yakışıklılığı ve sempatikliği ile tüm genç kızların sevgilisi Murat Boz, güzelliği ve sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Hadise ve son olarak Türkiye’nin en büyük ve en popüler rock gruplarından Atena’nın sevilen iki ismi Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerinin oturduğu ve Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünü yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının son bölümünde Damla Kışlalı sergilediği performansı ile izleyenleri büyüledi.

Haberin Devamı

Damla Kışlalı, Ahmet Taner Kışlalı'nın Yeğeni Çıktı!

Yarışmanın geçtiğimiz gece ekranlara gelen yayınında seslendirdiği Opera türünde şarkıları ile büyük beğeni kazanan ve düelloları başarıyla geçen Damla Kışlalı’nın bir suikast sonucu öldürülen Türkiye’nin tanınmış isimlerinden Ahmet Taner Kışlalı’nın yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Ahmet Taner Kışlalı’nın geçtiğimiz trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşi Mahmut Kışlalı’nın kızı olan Damla Kışlalı, O Ses Türkiye yarışmasına annesinin isteği üzerine katılmıştı.

Ancak gerek sesi gerek sergilediği performansı ile tüm izleyenlerin beğenisini kazanmıştı. Son olarak O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz akşam ekranlara gelen yayınında düellolarında Opera şarkısı ile sahne alan Damla Kışlalı, elemeleri başarı ile geçmiş ve Hadise’yi seçerek yoluna kendi sesine yakın bulduğu kişi ile devam etme kararı almıştı.

BAKMADAN GEÇME!