'Damdaki Deve Sürüsü'ne 2'nci baskı

Güncelleme Tarihi:

Damdaki Deve Sürüsüne 2nci baskı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 10:55

'Damdaki Deve Sürüsü'ne 2'nci baskı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI araştırmacı yazar-gazeteci Giray Ercenk'in ilk baskısı büyük ilgi gören 'Damdaki Deve Sürüsü' adlı kitabın 2'nci baskısına imza günü düzenlendi.
Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde (ATİK) Salı Grubu'nun organizasyonuyla gerçekleşen gitar ve keman dinletili imza günü ve kokteyline Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Başkan Yardımcısı Ferruh Tunç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç, grup üyeleri, sanatçılar, işadamları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.
Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç, 15 yıl önce oluşturulan, katılımcı üye sayısı ise her geçen gün artan Salı Grubu'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi, grubun üyesi de olan araştırmacı yazar-gazeteci Giray Ercenk'in çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Giray Ercenk'in Antalya sevdalısı olduğuna vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da
"Yaşama, kente kafa yoruyor, irdeliyor, araştırıyor, bildiğini yazarak, anlatarak paylaşıyor. Toplumumuzda böyle insanlar çoğalmalıdır" dedi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim de Ercenk'in köşe yazılarını, kitaplarını okudukça kendi çocukluğunu, gençliğini yaşadığını anlattı.
Giray Ercenk, beğeni toplayan 'Damdaki Deve Sürüsü' adlı kitabının ikinci baskısının yapılmasıyla bugünün genç kuşağı için 'dünü öğrenme', daha ileri yaşlarını süren kuşaklar için de bir 'hafıza terlemesi' olacağını ifade etti. Kitabın ikinci baskısına karar vermede kitapsever dostlarının yüreklendirmesinin  önemli rol oynadığını kaydeden Ercenk, "Yazıların içeriğine hiç dokunulmadı" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!