Dalaman Yeşil Elmas Bisiklet Festivali bitti

Güncelleme Tarihi:

Dalaman Yeşil Elmas Bisiklet Festivali bitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 11:36

Dalaman Yeşil Elmas Bisiklet Festivali bitti

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dalaman Yeşil Elmas Bisiklet Festivali, 3. Dalaman MTB (Mountain Bike) Dağ Bisiklet Yarışı ile tamamlandı

Dalaman Bisiklet Derneği (DABİSDE) ve Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Dalaman Yeşil Elmas Bisiklet Festivali'ne, çeşitli illerinden farklı yaşlarda 150 bisiklet tutkunu pedal çevirdi. Etkinliğin son gününde yapılan 3'üncü Dalaman MTB Dağ Bisikleti Yarışı sonunda, 60 kilometre erkeklerde 19-29 yaşta İbrahim Gülmer, 30-39 yaşta Tolga Gök ve 40-49 yaşta Sezgin Milli birinci oldu. 30 kilometre bayanlarda ise İrem Harika Tıkıroğlu birinciliği elde etti.

Dalaman Belediye Başkanı CHP'li Muhammet Şaşmaz, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, "Çok keyifli bir festival geçirdik. Tanıtım ve spor turizmi açısından da çok önemliydi. Katılımın önümüzdeki yıl daha da artacağının sinyalini aldık. Amacımız festivalimizi uluslararası boyuta taşımak" dedi.

Yarışma sonrasında dereceye giren sporculara Dalaman Şehit Mehmetçik Parkında yapışan törenle, madalya ve kupaları verildi. İkinci olan sporcuya çeyrek altın, birinci olan sporcuya ise yarım altın verildi.

Cihan KAYA / DALAMAN (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!