Daha iyi oynadık ama puan alamadık

Güncelleme Tarihi:

Daha iyi oynadık ama puan alamadık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2012 15:30

Spor Toto Süper Lig'deki maçta Gaziantepspor'a yenilen Mersin İdmanyurdu'nda bu mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında tüm çabalarına rağmen henüz puanla tanışamadıklarını, bunun da kendileri adına çok üzücü olduğunu söyledi.

Dün deplasmanda yapılan Gaziantepspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanmalarına rağmen beklenen sonucu alamadıklarını belirten Kahramanlı, şöyle devam etti: “Dün çok iyi oynamadık ama Gaziantep ekibine göre çok daha iyi performans gösterdiğimize inanıyorum. Çok mücadele ettik, buz tutan saha şartlarına rağmen rakibimizin kalesini çok kez zorladık. Ama bütün çabamıza rağmen aradığımız golü bulamadık. Rakibimize göre daha iyi oynadığımız maçtan puan alamamamız üzücü. İkinci yarıda başlayan ve bir türlü peşimizi bırakmayan şanssızlığı kırmamız gerekiyor. Takımdaki herkes de bunun bilincinde.”

Bu kapsamda zaman kaybetmeden salı günü kendi sahalarında yapacakları Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını anlatan Ali Kahramanlı, “Kayseri ekibinden puan almamız gerekiyor. Bunu başardığımız zaman takımdaki moral ve motivasyon da yeniden düzelecek. Çünkü, artık takımda moraller bozulmaya başladı. Kötü gidişe 'dur' dememiz gerekiyor. Kayserispor karşısında bu hedefimizi yakalamak istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!