Daha fazla puan alacağız

Güncelleme Tarihi:

Daha fazla puan alacağız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 11:05

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da teknik direktör Abdullah Ercan, Antalya kampının çok faydalı geçtiğini belirterek, "Birliktelik açısından güzel bir kamp oldu. Şimdi de ikinci yarıda, ilk yarıda olduğundan fazla puan toplayıp, daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Bu yarı çok farklı bir Gaziantepspor seyredilecek" dedi.

Haberin Devamı

Gaziantepspor, ikinci yarının ilk haftasında evinde karşılaşacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ivan De Souza ve yeni transfer Marek Sapara'nın düz koşu yaptığı antrenmanda, izinli olan İbrahim Akın ile ülkesinden geç dönen Ismael Sosa yer almadı. Antremanda, futbolcular pas ve çift kale çalışması yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Ercan, "İkinci devre zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Antalyaspor maçını kazanarak başlamak istiyoruz" dedi.

Antalya kampının kendileri için özellikle birliktelik açısından çok faydalı geçtiğini anlatan Ercan şunları söyledi: "Yapacağımız transferlerle ilk yarıdan daha çok puan toplayıp, iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Yeni transferlerimiz Kerim Zengin, hem sağ bek hem de sağ önde oynayabiliyor. Bu noktada bize önemli katkı sağlayacak. Marek Sapara da özellikle hücum anlamında takıma yararlı olacak. Bir iki oyuncuyla daha ilgileniyoruz. Sonuca varınca onları da açıklayacağız."

Haberin Devamı

Gaziantepspor'un Medical Park Antalyaspor karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor; Karcemarskas - Serdar, Emre, Şenol, Dany, Sosa, Yasin, Elyasa, Popov, Cenk, Muhammet

SAKAT: İvan

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Kale arkası 1, maraton 5, kapalı 30, gold 50 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!