Dağda buluşma

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri çocuklarıyla birlikte Kartalkaya ve Uludağ’a akın etti. Gündüz kayak yaparak vakit geçiren tatilciler, geceleri de otellerin düzenlediği etkinliklere katıldı.

Haberin Devamı

Colins ve Loft markalarının sahibi Şahin Eroğlu, yoğun iş temposundan fırsat bularak çocukları ile Uludağ’da kayak yaparak stres attı.

Geçtiğimiz aylarda işadamı Taha Tatlıcı’dan kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan Selin Tatlıcı, ikiz oğulları Mehmet ve Ömer’le, Uludağ’da tatilin keyfini çıkarıyor.

Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu, Uludağ’da sahibi oldukları My Resort Ağaoğlu’nun Genel Müdürü Murat Türker ile kar motoruyla tatilin keyfini çıkardı.

Çevre Hastanesi’nin sahibi Murat Aşıcıoğlu, çocuklarıyla kayak yaptığı Uludağ’da hastanelik oldu. Diz kapağından sakatlanan  Aşıcıoğlu, İstanbul’a dönerek ameliyat oldu.

Tişört koleksiyonu

Modacı Günsel Ülkü, ‘Forever Young’ adını verdiği tişört koleksiyonu hazırladı. Ülkü’nün kendi adını taşıyan web sitesi www.gunselulku.com’dan da takip edilebilen koleksiyon, bugün W Otel’de yapılacak bir defileyle tanıtılacak.

Haberin Devamı

Sarayda sanat

20. sanat yılını kutlayan Türk resminin usta isimlerinden İsmail Acar’ın “Aşk” adını taşıyan retrospektifi, Çırağan Sarayı’nın Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor. İsmail Acar’ın 60 eserin yer alacağı bu özel sergiyi 9 Şubat-28 Mart tarihleri arasında günün her saati ücretsiz olarak görülebilir.

Yüzük pozu

Türkiye eski güzellerinden Manolya Onur, kendisinden 20 yaş genç sevgilisi Can Bozok’la geçtiğimiz hafta yeniden barışarak ilişkilerine kaldığı yerden devam etmeye başlamıştı. Barıştıktan sonra neredeyse hemen her gün bir yerde fotoğraflanan sevgililer, önceki gün de Akmer-kez’deydi. Onur, koluna taktığı sevgilisiyle yürürken gazetecilere de parmağındaki yüzüğü göstererek poz verdi.

Gelin oldular

Sexy-S Mayoları’nın sahibi Seval Birinci ile Sibel İlkiz, VIP Etiler adlı derginin Sevgililer Günü için yaptığı moda çekimlerinde objektif karşısına geçti. Tamer Karakulak’ın objektifine poz veren ikiliden Sibel İlkiz beyaz bir gelinlik giyerken, Seval Birinci de siyah mini bir gelinlikle modellik yaptı.

Sarraf’lı geceler

İstanbul gece yaşamının önemli bir parçası olan meyhane kültürü Nişantaşı’nda Sarraf Meyhane ile devam ediyor. Nişantaşı Venge’nin alt katında hizmete giren ve uzun yılların deneyimli işletmecisi ve aşçısı Melek Boz tarafından hayata yeniden geçen Sarraf, Melek Boz’un birbirinden özel ve leziz mezeleri ile meyhane havasını Nişantaşı’na taşıdı.

Haberin Devamı

Fedon döndü

Taverna eğlencesinin başarılı ismi Fedon, oğlu Theo Kalyoncu’nun işlettiği Anadolu Yakası’ndaki Giritli by Theo ile İstanbul gecelerine yeniden merhaba dedi. Fedon, müşterilerini her cuma ‘tabak kırmaya’ bekliyor.

Yazarın Tüm Yazıları