Dadı değilim anneyim

Güncelleme Tarihi:

Dadı değilim anneyim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2006 00:00

İrem Tuncalı, boşandığı eşi, üç çocuğunun babası Emre Muratoğlu’nun evine yeniden döndüğü ve maaş karşılığı çocuklarına baktığı iddiasını yanıtladı.

İrem Tuncalı, eşi Emre Muratoğlu’nun suşi restoranı Mori’deki ortağı Ari Duek’le üç yıl yasak aşk yaşamıştı. Muratoğlu, bu aşkı eşinin cep telefonuna gelen mesajlardan öğrenince, çift 2005 Temmuz’unda tek celsede boşanmıştı. Ancak geçtiğimiz gün, üçüz çocuklarının onları yeniden bir araya getirdiği iddia edildi.

Aylık maaş 2500 YTL

Bu iddiaya göre evdeki yatılı dadının çocuklarını hırpaladığını fark eden Emre Muratoğlu, dadıyı işten kovdu. Ardından da eski eşi İrem Tuncalı’yı çocuklarına bakması için eve geri çağırdı. Bundan böyle eski evinin bakıcı odasında kalacak olan Tuncalı’ya, ayrıca 2500 YTL maaş ödeneceği de öne sürüldü.

Kendi evimde kalıyorum

İddiaya yanıt Tuncalı’dan geldi: "Evet, evdeki dadı çocuklarımı hırpalamış. Bunu gören kayınvalidem de Emre’ye söylemiş. O da işine son vermiş. Ama ben zaten her gün eve gidip çocuklarımla ilgileniyorum. Hiç böyle bir şey olabilir mi? Beni dadı gibi tutup, bana maaş verebilir mi? Ben dadı değil, anneyim. Bu kadar üzerime gelinmesin lütfen. Kırılıyorum, inciniyorum. Ayrıca kendi evimde yaşıyor, Emre’nin evinde kalmıyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!