D-Smart’tan 'tek fiyat, net fatura' kampanyası

Güncelleme Tarihi:

D-Smart’tan tek fiyat, net fatura kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 16:14

Yenilikçi dijital platformu D-Smart yeni bir kampanyanın startını verdi. Kampanyadan faydalananlar “D-Smart Aile Paketi” ve limitsiz internet hizmetine her şey dahil net olarak ayda 69 TL ödüyor, faturalarında sürpriz fiyatlarla, ek ücretlerle karşılaşmıyor.

Haberin Devamı

“Her Şey Dahil” kampanyası ile D-Smart’a abone olanlar, “Aile Paketi” ve limitsiz internet hizmetine her şey dahil, net olarak ayda 69 TL ödüyor; faturalarında sürpriz fiyatlarla, ek ücretlerle karşılaşmıyor.

Kampanya kapsamında, abone olunan ilk ay D-Smart’lılara hediye edilirken, yalın internet ücreti (telefonsuz internet), iç kurulum bedeli, aktivasyon bedeli ve damga vergisi gibi ek bedeller de faturaya yansımıyor ve D-Smart’tan hediye ediliyor.

EK KULLANIM BEDELİ YOK
Böylece yeni aboneler kampanyaya ayın herhangi bir günü katılabiliyor ve ilk ay faturalarında hem ek kullanım bedelini hem de damga vergisini görmüyor.

Ulusal kanallar, yaşam, belgesel, müzik ve çocuk kanalları olmak üzere 46’sı HD 250’den fazla kanalın bir arada olduğu “Aile Paketi” ve limitsiz internet hizmeti her şey dahil 69 TL’ye sunuluyor.

Haberin Devamı

30 Haziran'a kadar geçerli olacak olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin D-Smart Çağrı Merkezi’ni aramaları veya, site üzerinden form doldurmak ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğramak yeterli.

D-Smart’tan tek fiyat, net fatura kampanyası

TÜM EK ÜCRETLER HEDİYE
Yeni kampanya için değerlendirmelerini paylaşan D-Smart Pazarlama Grup Başkanı Özlem Çitçi; “Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu olarak, abonelerimizi anlamaya ve dinlemeye önem veren bir markayız. Bizden veya rakiplerden televizyon, internet gibi servisler alan çoğu müşterinin, faturalarında gördükleri ek ücretler yüzünden kafalarının karıştığını ve bunun ciddi bir memnuniyetsizlik yarattığını gördük. Sektörün mevcut dinamiklerine meydan okuyarak, bütün ek ücretleri hediye etmeye karar verdik.

Hatta bununla da yetinmedik. Müşterimizin reklamlarda gördüğü fiyatla faturasında gördüğü fiyatın birebir aynı olmasını sağlamak için, abone olduğu ayı hediye ediyoruz ve damga vergisi masrafını yansıtmıyoruz. Yeni kampanya iletişimimizde tek fiyat, net fatura mesajını vurguluyoruz. Bu bizim uzun yıllardır fiyatlarımızda 99 kuruşlu rakamlar kullanmamak gibi örnekleri olan netlik ve şeffaflık stratejimizin yeni adımı. Bu yeniliği müşterilerimizin memnuniyeti için önemli ve gerekli bir yatırım olarak görüyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!