D&R’da Yaz Festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

D&R’da Yaz Festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 11:22

D&R’da Yaz Festivali başlıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) KÜLTÜR, sanat ve eğlencenin buluşma noktası D&R, bu hafta sonu D&R Meydan İstanbul’da ‘Yaz Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Yazar Koray Yersüren Cuma günü, Ebru Demirhan Cumartesi günü ve Ebru Şinik Pazar günü D&R Meydan İstanbul'da olacak.

GENÇ YAZAR KORAY YERSÜREN, CUMA GÜNÜ D&R MEYDAN İSTANBUL AVM’DE

Hikaye paylaşımı yapılan sosyal medya platformu ile adını duyuran genç yazar Koray Yersüren, yeni kitabı “Kimliği Kaybedilmişler Mabedi”nin imza gününde okurlarıyla buluşacak. Yersüren, ‘Yaz Festivali’ kapsamında 21 Temmuz Cuma günü 15.00’te D&R Meydan İstanbul’da okurlarıyla buluşacak.

EBRU DEMİRHAN VE EBRU ŞİNİK KİTAPLARINI İMZALIYOR

Yaşam Tasarım Merkezi kurucusu Ebru Demirhan, Bedenin Şifa Kapıları ve Yaşamın Gizli Sözleşmesi kitaplarını 22 Temmuz Cumartesi günü 15.00’te D&R Meydan İstanbul’da okurları için imzalayacak.

"Chopra Center University" eğitmenlerinden Ebru Şinik, Bhastrika-Kapala Bhati-Nadi Shodhana Agni Sar- Bhramari- Ujjai- Shitali ve Aslan Nefesleri’ni uygulamalı olarak öğrettiği ve her nefese ait kontrendikasyonlar ile şifa verdiği rahatsızlıkların listeleri paylaştığı DVD’sini imzalayacak. Ebru Şinik, 23 Temmuz Pazar günü 15.00’te D&R Meydan İstanbul’da olacak.

HOT WHEELS EĞLENCESİ BAŞLIYOR

Çocuklar ve oyuncak araba tutkunları için Hot Wheels'in eğlenceli ve macera dolu dünyası 22 Temmuz Cumartesi ve 23 Temmuz Pazar günü, D&R Meydan İstanbul’da 11.00 – 18.00 saatleri arasında çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatacak. 

D&R’ın Meydan İstanbul Yaz Festivali 29 Temmuz Cumartesi ve 30 Temmuz Pazar günü de devam edecek.

(FOTOĞRAFLI) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!