Çydd Suruç’taki Terör Saldırısını Kınadı

Güncelleme Tarihi:

Çydd Suruç’taki Terör Saldırısını Kınadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 15:43

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, Suruç’ta yaşanan terör saldırısını kınadıklarını belirtti.
Sevgi Akmen yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısı sonucu 32 vatandaşımızı yitirdik. Hain saldırı sonucu yitirdiğimiz tüm canlarımız için çok büyük bir üzüntü içindeyiz. Yaşamını kaybeden gençlerimize Tanrı’dan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.
Türkiye’nin, iç ve dış güçlerin yoğun çabalarıyla terör sarmalı içinde tutulmak istendiğini belirten Akmen, “Ancak ne yazık ki mevcut iktidar terör olayları karşısında etkin çözümler üretememektedir” şeklinde konuştu.
"AYNI İNANÇLA BİR ARAYA GELİNMELİ"
ÇYDD Eskişehir Şubesi olarak, ülkeyi baskı altına alan terör sorunuyla daha etkin mücadele edilmesi gerektiğini bir kez daha vurgulamak istediklerini aktaran ÇYDD Şube Başkanı Akmen, “İnanıyoruz ki Türkiye, terör sorununu aşacak güçtedir. Sorunun çözümü için, siyasi iradenin önderliğinde, tüm toplumsal dinamiklerin aynı inançla bir araya gelmesi en doğru başlangıç olacaktır. Ülkemizdeki barış, kardeşlik, huzur ortamını bozmaya yönelik olan terör saldırılarını bir kez daha şiddetle kınıyor, ulusumuza başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!