Curling milli takımı tarihe geçmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Curling milli takımı tarihe geçmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 12:42

Curling milli takımı tarihe geçmek istiyor

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Avrupa’nın önemli kış spor merkezlerinden olan Erzurum’un ev sahipliği yapacağı 13'uncu Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde (EYOF) Türkiye, ilk kez curling branşında mücadele verecek.



11-18 Şubat tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda, bayanlarda Berivan Polat, Mihriban Polat, Kader Macit, Zeynep Öztemir ve Hilal Nevruz; erkeklerde ise Ahmet Alperen Tung, M. Haydar Demirel, Oğuzhan Karakurt, Batuhan Buğra Kaygusuz ve İshak Özsubaşı ülkemizi temsil edecek. Antrenörler Ahmet Çelik ve Sadık Topaloğlu nezaretinde Erzurum Curling Arena’da hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren milli takım, bayanlarda ve erkeklerde kürsüde yer almak istiyor.



Curling Bayan Milli Takım Antrenörü Sadık Topaloğlu, yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen kürsüde yer alacaklarına inandığını söleyerek, "EYOF takımımız Mayıs ayında oluşturuldu. Yeni bir branş olduğu için çok yeni sporcularla yola çıkıyoruz. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bizden kuvvetli ülkeler var fakat amacımız EYOF 2017’de hem Erzurum’u, hem de ülkemizi birinci olarak kürsüde görmek. Bunu başarmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. EYOF 2017 bizim için. Türkiye’de curling rinki sadece Erzurum’da var, sporcularımız da Erzurum’da. Sıkı çalışma ile derece yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!