Curcic Kartal'da

Güncelleme Tarihi:

Curcic Kartalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş, Aston Villa’nın golcüsü ile 1 trilyon 200 milyara anlaştı

Transfer atağı Beşiktaş, yeni sezon için transfer atağına hızlı girdi ve Aston Villa’da top koşturan ve teknik direktörü ile sorunu bulunan Yugoslav Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Curcic ile prensipte anlaştı. Yugoslav oyuncu bonservisi ile birlikte siyah beyazlı kulübe 1 trilyon 200 milyar liraya maloldu.

KİM GİDECEK?

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kuracaklarını ifade eden Genel Sekreter Serdar Bilgili gece oldukça hareketli bir gece geçirdi. Bilgili önce Bulgar Yankov sonra da Hırvat kaleci Mrmiç ile görüşerek sözleşmelerini fesh etmek istediklerini söyledi. Her iki oyuncuda sözleşmelerinin fesh edilmesi halinde 500'er bin dolar tazminat isteyince görüşmeler askıya alındı.

OLMAZSA SENEYE

Mrmiç ve Yankov'dan olumsuz yanıt alınmasından sonra Curcic ile masaya oturan Bilgili ve Toshack bu oyuncu ile 2 saat süren pazarlık yaptı. Türkiye'de top koşturmak istediğini söyleyen Yugoslav futbolcu Aston Villa Kulübü'nden transferi için gerekli izni aldığını belirterek bu sezon Beşiktaş forması giymek istediğini ve gelecek sezonu bekleyemeyeceğini iletti.

İKİ SÜPER DAHA

Bu durum karşısında Beşiktaşlı yöneticiler bugün Yankov ve Mrmiç ile tekrar pazarlık masasına oturarak iki futbolcudan birini ikna etmek için çaba sarfedecekler. Bilgili iki süper oyuncu ile daha görüştüklerini belirterek yeni sezon için dış transfer ataklarına şimdiden başladıklarını açıkladı.

CURCİÇ İSTEKLİ

Beşiktaş'ın dün İstanbul'a getirdiği Yugoslav futbolcu Curciç, muhabirimiz İsmail Er'le görüştü. Curciç, Beşiktaş'a transferi konusunda istekli göründü.

Amokachi ile çok iyi anlaşırız

Curçiç, Nijeryalı futbolcuya övgüler yağdırdı ve ekledi, ‘‘Onunla mükemmel bir ikili oluruz’’

Yeşilköy hava limanına indiği andan Swiss Oteli'ne gelene kadar gördüğü ilgi Curçiç'i şaşırtmıştı. Nasıl bir takıma geldiğini hemen anladı. Swiss Otel'de gazetecilerin karşısına çıktığı an, yüzünde patlayan flaşlar onun mutluluğunu bir kat daha artırdı.

Gazetecilerin bu ilgisini görünce sessizliğini bozdu ve konuşmaya başladı: ‘‘ Toshack iki kez İngiltere'ye gelerek beni istedi. O dünya futbolunda kariyer sahibi bir teknik adam. Bu beni etkiledi. Aslında Olimpiyakos bana çok ilginç bir teklifte bulunmuştu. ’’ dedi.

İstanbul'a geldikten sonra tüm düşüncelerinin değiştiğini de sözlerine ekleyen Yugoslav futbolcu daha sonra şöyle konuştu: ‘‘Amokachi'yi çok iyi tanıyorum. Müthiş çabuk bir adam. Onunla mükemmel bir ikili oluşturabiliriz. ’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!