Cuper: "Sivasspor maçı zor geçecek"

Güncelleme Tarihi:

Cuper: Sivasspor maçı zor geçecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2013 11:42

Orduspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının provasını yaptı. Orduspor Teknik direktörü Hector Cuper maçın zor geçeceğini söyledi.

Orduspor'un dün akşam 19 Eylül Stadyumu'nda çift kale maç antrenmanı taraftara da açıldı. 15 dakikalık teknik toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Hector Cuper, "Bu aralar bütün maçlarımız zor geçiyor. Bu maçımızda zor geçecek. Umarım bu destekler oyuncuların daha çok çaba sarf etmesi için yardım edecektir ki bence bütün maçlarda çaba sarf etmeleri gerekiyor ama bu onları motive edecektir" dedi.

Mor beyazlı ekibin çift kale maçı ilginç görüntülerede sahne oldu. Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren mor beyazlı ekibin antrenmanında sahaya bir köpek girdi. Çift kale maç öncesinde ısınma hareketleri yapan oyuncuların arasına giren başı boş köpek renkli görüntülere sahne oldu. Bazı oyuncuları korkutan köpek kulüp çalışanları tarafından yakalanarak stadyum dışına çıkarıldı. Antrenmana ise kaldığı yerden devam edildi. Antrenmanın taraftara açık olması nedeniyle çok az sayıda taraftar meşalelerle tribünde yerini alarak tezahüratlarla takıma moral vermeye çalıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!