"Cumhuriyeti kuranların heykeli olur"

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyeti kuranların heykeli olur
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 10:21

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Hakan Şükür, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın gündeme getirdiği heykel konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hakan Şükür, ''Sayın Aysal'a bu düşüncesi için teşekkür ediyorum. Kendisinin beni bir efsane olarak düşünmesi ve bir takım planlarını açıklaması çok önemli. Kesinlikle de samimi olduğunu biliyorum. Ancak benim heykel beklentim yok. Cumhuriyeti kuranların heykeli olur. Ne var ki ben futbolda hizmet etmeye çalıştım. Açıkçası heykeli de çok fazla kabul etmiyorum'' diye konuştu.

Başkan Ünal Aysal ile geçmişe dayanan bir ilişkisinin olduğunu da söyleyen Şükür, ''Sayın Aysal'ın benim futbolculuğum döneminde de çok büyük desteklerini gördüm. Sıkıntılı süreçte moralimizi yükselten, takımın yanında olan bir kişiydi. O gün dışardaydı, bugün ise başkan. Bülent Tulun'un da hakkını teslim etmek gerekiyor. Bugün oluşturulan kadroda onun da payı var. Geçen sene olduğu gibi. Geçen yıl Elmander ve Ujfalusi transferinde önemli bir rolü vardı. Bu yıl da yine bir anda gerçekleştirilen transfer operasyonunda yer aldı'' dedi.

Haberin Devamı

ÜNAL AYSAL NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Başkan Ünal Aysal, Hakan Şükür için yeni yapılacak müzede özel bir yer ayrılacağını söylemişti. Aysal şöyle şu ifadeleri kullanmıştı; "Hakan Şükür benim için çok kıymetli bir isim. Efsane sporcu tanımına da uyuyor. Yeni yapılacak müzede onun için özel bir bölüm yapılmasını istedim. Uygun olursa onun da heykeli yaptırılabilir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!