“Cumhuriyeti Biz Böyle Yaşatıyoruz”

Güncelleme Tarihi:

“Cumhuriyeti Biz Böyle Yaşatıyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 15:39

Çankaya Belediyesi, Cumhuriyet’in 10. yıl dönümünde Uşak’ta çekilen “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” fotoğrafının bir benzerini, afiş çalışması yaptı.

Haberin Devamı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan afişte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve belediye personeli, “Cumhuriyeti Biz Böyle Yaşatıyoruz” pankartıyla, Kurtuluş Savaşı’nı en eyi anlatan meşhur fotoğraftaki aynı pozu verdi.
Eski fotoğrafta yer alan öküz arabasının yerine yeni fotoğrafta kamyon ve küçük bir süpürge aracına yer verilirken, öküz arabasındaki çocukların yerine de kamyonetin kasasında küçük çocuklar yer aldı. Belediye, ‘Yaşasın Cumhuriyet’ başlıklı afişte “Atatürk, vatan ve cumhuriyet sevgisini göstermenin tek yolu çalışmak, daha fazla çalışmak; herkesten çok çalışmak... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadeleriyle Çankayalıların ve Ankaralıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Çankaya Belediyesi, afişi ilçenin farklı yerlerine asılmaya başladı.

Haberin Devamı

“Cumhuriyeti Biz Böyle Yaşatıyoruz”


Belediye çalışanları, bağlı bulundukları birime göre mesleklerini yansıtan kıyafet ve eşyalarla eski fotoğrafı çağrıştırdı.

BAKMADAN GEÇME!