Cumhuriyet Meydanı'nda 'Küfre Hayır' etkinliği 

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Meydanında Küfre Hayır etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 10:52

Cumhuriyet Meydanı'nda 'Küfre Hayır' etkinliği 

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kızılcahamam İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda 'Ailemiz her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin' projesi kapsamında 'Küfre Hayır Yürüyüşü' ve 'Kötü sözleri balonlarla hapsedip patlatıyoruz' etkinliği düzenlendi. Öğrenciler etkinliğin sonunda ellerindeki balonları patlattı.
Cumhuriyet İlkokulu ve Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu'nun ortaklaşa düzenlediği etkinliğe Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Erol Dağdelen, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
AİLENİN ÖNEMİ ANLAŞILMALI
Etkinlik kapsamında Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ertuğrul İpek proje hakkında bilgi verdi. İpek, "Amacımız, gençlerin, çocukların anne babalarının ve ailenin değerini anlamasını, anne babaların da gençleri anlamasını sağlamak. Bu amaçla kötü ve çirkin sözle mücadele konularını ele aldık. Bu tür etkinliklerle ailenin önemini gençlere ve anne babalara kavratmak, argo ve küfrün bir ahlak problemi olduğunu, milletimizin değerleri ile uyuşmadığını, en değerli varlıkların böylesine ağza alınmayacak ifadelerle değersizleştirildiğini halka anlatmak istedik" dedi.
KÖTÜ SÖZLERİ BALONLARA HAPSEDİP PATLATTILAR
Öğrenciler etkinliğin sonunda ellerindeki balonları patlattı. Proje yarışmalarında derece alan öğrencilere hediyeler verildi. Öğrenciler, protokol ve halk ile ellerindeki 'küfre hayır' yazılı dövizler taşıdı
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!