Cumhuriyet Mahallesi'nde halk günü toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Mahallesinde halk günü toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 13:30

Cumhuriyet Mahallesi'nde halk günü toplantısı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi'nde, Kaymakamlık tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde halk toplantısı yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Sakızköy Meydanı’nda bulunan bir kıraathanede düzenlenen halk toplantısına Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal, Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abuzer Sağdıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürkan Güler, Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Resmi Akçam ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Mustafa Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada,  halk toplantılarında vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyip, çözüme kavuşturmak istediklerini belirterek, katılanlara teşekkür etti.

Kaymakam Kaya’nın konuşmasının ardından vatandaşlara söz verilerek sıkıntılar dile getirildi. Mahalle sakinleri, kamera eksikliği, beton mikserlerinin trafiğe neden olması, at arabalı hırsızlık olaylarının yaşanması, metruk yerlerde uyuşturucu madde kullanılması ve park sorunu gibi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek bu konulara çözüm üretilmesini istediler. Kaymakam Kaya, ilgili kurumlarca sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!