“Cumhuriyet İçin Pedalladılar

Güncelleme Tarihi:

“Cumhuriyet İçin Pedalladılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 10:11

ADANA DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSİ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KAPSAMINDA ADANA BİSİKLET TOPLULUĞU İLE “CUMHURİYET İÇİN PEDALLIYORUZ” ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

Adana Doğa Okulları Öğrenci Meclisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Adana Bisiklet Topluluğu ile “Cumhuriyet İçin Pedallıyoruz” etkinliği düzenledi.
Etkinliğe çok sayıda öğrenci ve Adana Bisiklet Topluluğu (ABİT) Derneği üyeleri katıldı. Öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bu etkinliği her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştireceklerini söylediler.
Doğa Kampüsü Meclis Başkanı Heja Aba, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Rıdvan Tanrıöver ise yaptıkları bu etkinlikle güzel vakit geçirmenin yanı sıra aynı zamanda sağlıklı yaşamın bir parçası olan sporu da yaptıklarını dile getirdiler. Tanrıöver, “Doğaya zarar vermeden insanlı rahatsız etmeyen güzel bir etkinlik oldu. Bizlere bu imkanı sunarak sponsor olan başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye Sodes Gençlik Merkezine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Doğa kampüsü Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Rıdvan Tanrıöver, kendilerine destek veren ve yardımcı olan Adana Bisiklet Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Altınsoy’a plaket takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!