Cumhuriyet Fotoğrafı İçin Türkiye’nin Dört Bir Yanından Geldiler

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Fotoğrafı İçin Türkiye’nin Dört Bir Yanından Geldiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:38

SİVRİHİSAR ULUSLARARASI SPORTİF HAVACILIK MERKEZİ TARAFINDAN GEÇEN YIL 32 KİŞİ İLE BAŞLATILAN ‘CUMHURİYET FOTOĞRAFI’ ETKİNLİĞİ, BU YIL 500 KİŞİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi tarafından geçen yıl 32 kişi ile başlatılan ‘Cumhuriyet Fotoğrafı’ etkinliği, bu yıl 500 kişinin katılımı ile gerçekleşti.
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bulunan Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Geçen yıl 32 kişilik grup ile 29 Ekim günü çekilen ‘Cumhuriyet Fotoğrafı’ etkinliği, bu yıl İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir’den ilgililerin katılımı ile 500 kişiye ulaştı. Otobüslerle Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’ne gelen ziyaretçiler, akrobasi uçağı tasarımcısı, uçak ve helikopter bakım teknisyeni ve havacılık dalında faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk profesyonel sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ile de bir araya geldiler. 500 kişilik grup, ellerindeki Türk bayrakları ile birlikte anı ölümsüzleştirerek bu yılın cumhuriyet fotoğrafında yer aldılar.
Öte yandan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hezarfen Havacılık ve Uzay Kulübü üyeleri, bir araya geldikleri Ali İsmet Öztürk ile röportaj yapma fırsatı buldular. Öztürk ile havacılık konusunda bilgilenen kulüp üyeleri de cumhuriyet fotoğrafında yer aldılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!